HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
şimdi bunlar savunma editi gelmesin diyolar ely2 ely1 e gelince haksızlık var shorty olmuyo böyle fln diye şikayet ediceklerTamam birleştirme shorty istemiyor işte kımse bu kadar korkucagınızı bilmiyordum ely1 yaw siteye savunma gelıcek toplasna 8 item diziceksınız beraber oynıycaz işte
Peki tamam.Savunma itemi konmasın markete.Damage sınırı %150 ye yukseltılsın.Bakalım burda bugun savunma itemi istemeyenler ne tür tepkiler vericek?
Ben ve benım gıbı düşünen oyuncuları tabiri caizse deli eden şey savunma itemi bir başkasında varken ben neden almak için kırk takla atmak zorunda kalıyorum.25 krıstal değilmiydi bu itemde.Bana atak item neden dayatılıyor şuanda.Zamanında 25 krıstal verıp o itemi alan insan gıbı bende bu fırsattan yararlanmak istiyorum.İnsanlar parasıyla rezil oluyor.75 Krıstale yapılan ıtemının oyun içerisinde 5 kuruş değeri yok.İnsaf
Ben ve benım gıbı düşünen oyuncuları tabiri caizse deli eden şey savunma itemi bir başkasında varken ben neden almak için kırk takla atmak zorunda kalıyorum.25 krıstal değilmiydi bu itemde.Bana atak item neden dayatılıyor şuanda.Zamanında 25 krıstal verıp o itemi alan insan gıbı bende bu fırsattan yararlanmak istiyorum.İnsanlar parasıyla rezil oluyor.75 Krıstale yapılan ıtemının oyun içerisinde 5 kuruş değeri yok.İnsaf
şuana duruma bakıcak olur ise nesne markete savunma efsunlarının gelmesini ely 1 oyuncularının hepsi istiyor fakat ely 2 ile birleşmesini çoğunluk istemiyor peki soruyorum siz ely 1 oyuncularına nesne marketinize savunma efsunları gelince ely 2 den ne farkı olucak bu durumda birleşmesindeki engel ne ?
yalnışın var kimse istemiyor savların gelmesinişuana duruma bakıcak olur ise nesne markete savunma efsunlarının gelmesini ely 1 oyuncularının hepsi istiyor fakat ely 2 ile birleşmesini çoğunluk istemiyor peki soruyorum siz ely 1 oyuncularına nesne marketinize savunma efsunları gelince ely 2 den ne farkı olucak bu durumda birleşmesindeki engel ne ?

bu 2 serverler yavas yavas bitiyor resmen birleşme olmazsa hiç kalmıcak o yüzden kesinlikle birleşmesi lazım sayın adminim simdi bazı arkadaslar istemıyor ely1 dekı bazı arkadasların savunma ıthemlerı oldugu ıcın kabul etmıyorlar olmayanları dusunmuyorlar o yüzden bencil davranıyorlar ely2 ıle bırlesırse onlarında ıstedıgı olur bızımde kısacası birleşmenin kesinlikle olması taraftarıyım iyi forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)