- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ya haksızlık suan da yapılıyor asıl.Böyle bir cifte standart olabılırmı?
Onceden satılan item nasıl simdi satılmaz hemde savunma efsunlu gıbı onemlı ıtemler
Hayır diyen istemeyenler zaten almışlar kalkanlarını kasklarını ve dolayısyla ıstemıyorlar.Ve bu kesım forumda daha aktıf oldugu ıcın oylar aldı başını gitti.Bu konuya biraz düşünerek yaklasmanızı ıstıyorum.Elinizi vicdanınıza koyun.Kalkanın fıyatının 3000T olması kımsenın suçu değil.Alandada zerre suç yoktur.Suç savunma efsunlarını marketten çekince oyuna denge gelıcegını düşünen zihniyettedir.Bir itemin 3000t olması yalnızca yönetimin suçudur.Karaborsaya zemin hazırlayan yönetimdir.Simdi soruyorum savunma itemleri başta satılırken kimseye danışıldımı ?Veya kaldırılırken?Kimse desteklememıstı o zamanda kaldırılmasını. Şimdi neden danışma ihtiyacı duyuluyor?
Onceden satılan item nasıl simdi satılmaz hemde savunma efsunlu gıbı onemlı ıtemler
Hayır diyen istemeyenler zaten almışlar kalkanlarını kasklarını ve dolayısyla ıstemıyorlar.Ve bu kesım forumda daha aktıf oldugu ıcın oylar aldı başını gitti.Bu konuya biraz düşünerek yaklasmanızı ıstıyorum.Elinizi vicdanınıza koyun.Kalkanın fıyatının 3000T olması kımsenın suçu değil.Alandada zerre suç yoktur.Suç savunma efsunlarını marketten çekince oyuna denge gelıcegını düşünen zihniyettedir.Bir itemin 3000t olması yalnızca yönetimin suçudur.Karaborsaya zemin hazırlayan yönetimdir.Simdi soruyorum savunma itemleri başta satılırken kimseye danışıldımı ?Veya kaldırılırken?Kimse desteklememıstı o zamanda kaldırılmasını. Şimdi neden danışma ihtiyacı duyuluyor?
- Konular
- 3,743
- Reaksiyon Skoru
- 660
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 275
- MmoLira
- -12
- DevLira
- 0
Ankete katılan kişiler tekrar hesap açıp katılabılır.Türkay bu konuda bir denetleme varmı ?
Merhabalar;
Anket sonucunda multi hesaplar zaten silinecektir.

- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tamam birleştirme shorty istemiyor işte kımse bu kadar korkucagınızı bilmiyordum ely1 yaw siteye savunma gelıcek toplasna 8 item diziceksınız beraber oynıycaz işte
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yapılan en büyük yanlış oyuncuların fıkırlerının burada alınması.Bunun oyun içinde yapılmasından yanayım.Oynayan kesıme orda ulaşılabılır.Birçok playerin forum hesabı dahi yokken ankete göre iş yapılması garip geliyor bana.Bazı oyuncular daha önceleri de hiç haberleri olmadan belli kararlara boyun eğmek ona göre davranmak zorunda kaldı
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Biz yine tepkimizi koyduk merak etmeYa haksızlık suan da yapılıyor asıl.Böyle bir cifte standart olabılırmı?
ama herşeyi rayına oturtmuşken niye bozuyorlar biraz kendini bizim yerimize koy 20-30 kişinin zevki için 100-200 kişinin emegi gidecek !- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)