- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Senin Bu konuda 1 gram bilgin yok diyosunki carinda 1 tane yasam olan bile banlancak ancak @ByCrea; deniz kendisi dedi bnm ninja ve sura carmda 1 er adet var diye AMA ban yemedi ? Olan bize ve @RaiLon; fatih abimize oldu bizim carda yasam yok ban sebebi yasam bunu admin soyluyor Sen gelip burda bi bilgin yok onu demis bunu demis diyosun. Istedigin konuya istedigin cevabi yaz AMA yazarken 2 KERE DUSUNMENDE FAYDA VAR.Konu formdaysa ve benm yazma yetkim varsa hertürlü yazarım kimseyi ilgilendirmez.
Ben ''suçsuzsan inşallah açılır'' dedim ki şu saatten sonra da 1 gram bile endişem kalmadı o yönde .
Sana surda adam gibi anlatıyorum neden oldugunu işte adam durduk yere dur sunu banlayımmı dedi?
1 çarda bile yaşam olsaa hepsini banlıyo işte daha anlamıcak ne var?
Isimden çıkmaz yola senin 30 lvl çarın vardır 2 3 tane vardır aynı ıp dan asıl çara girmişsindir banlamıstır söylüyoruz işte eğer haksız yere attılarsa inşallah açılır ama o yönde kanayim yok diyorum adam inaşallah açılır diyosn diyo la okudugunu anla bi ilk önce
hiç daha da yorum atıp polemiğe girmeyecem hak eden hak ettiğinide buluyo görüyorumki herkese böyle yaklasıyosan daha açılmasını çok beklersin sen hadi eyw.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)