romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sadece Shorty Bakabilr mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WatchOurLove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

WatchOurLove

Level 6
TM Üye
Konular
93
Reaksiyon Skoru
118
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

SS lerde bakın siz bana o gün dediniz ki oyundayken hp bugu ile ilgili ne düşünüyosun dedniz bende siz ''bi bilgim yok zaten sınav haftası oyunla ilgilenemiyorum dedim'' sonra beni oyundan attınız.

Ben size yaşamları bildirdim ss ler de belli zaten ama ben size orda yaşam kutsaması bastım demedim ''yaşam kutsaması kullanıp para ile item alan arkadaslarımızı kesiyolar ve dalga geçiyolar'' dedim.

Sizde çantasında 10 dan fazla kutsama olan hesapları direk banlarım dediniz.

Ama benim butun çarlarıma sınırsız ban attınız en son konuscaz senle demiştiniz 2 ay oldu hiç cevapta vermediniz bakın orada kendiniz dediniz zaten ''oyuncuları mağdur etmek istemiyoruz'' diye bu maduriyet değil mi.

Daha sonra ''bunları neden heemen değildi şimdi bildirdin'' dediniz.

Resimlerin çekilme tarihine bakın bi o resimler bakım olmadan onceki gece çekilmişti zaten ben onlar Screenshots ta tesadufen buldum size ilettim yaşam kullanmanın yasak olduğunu bana zaten arkadsım demişti aklıma bile gelmemişti o ss ler çunku onceden tl ile surekli yaşam satılırdı oyunda.

Daha sonra ''donuna kadar gorebiliyorum'' dediniz birde bakın bi çarlarıma 1 tane bile yaşam var mı

Envatere bir kere bile yaşam kutsaması girmiş mi.

Ve artık 2 ay oldu butun çarları tek seferde banladınız.

Bunlar da ss ler...

Çarlar:

WatchOurLove

NeoNDaRK

Tulsadom

NightStars

Zaten toplam 5 tane yeni editim vardı bi ful yenili set yapalım dedik 3 tane eksik vardı onlar alamadan ondada butun çarlar ban attınız.
@Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
SS lerde bakın siz bana o gün dediniz ki oyundayken hp bugu ile ilgili ne düşünüyosun dedniz bende siz ''bi bilgim yok zaten sınav haftası oyunla ilgilenemiyorum dedim'' sonra beni oyundan attınız.

Ben size yaşamları bildirdim ss ler de belli zaten ama ben size orda yaşam kutsaması bastım demedim ''yaşam kutsaması kullanıp para ile item alan arkadaslarımızı kesiyolar ve dalga geçiyolar'' dedim.

Sizde çantasında 10 dan fazla kutsama olan hesapları direk banlarım dediniz.

Ama benim butun çarlarıma sınırsız ban attınız en son konuscaz senle demiştiniz 2 ay oldu hiç cevapta vermediniz bakın orada kendiniz dediniz zaten ''oyuncuları mağdur etmek istemiyoruz'' diye bu maduriyet değil mi.

Daha sonra ''bunları neden heemen değildi şimdi bildirdin'' dediniz.

Resimlerin çekilme tarihine bakın bi o resimler bakım olmadan onceki gece çekilmişti zaten ben onlar Screenshots ta tesadufen buldum size ilettim yaşam kullanmanın yasak olduğunu bana zaten arkadsım demişti aklıma bile gelmemişti o ss ler çunku onceden tl ile surekli yaşam satılırdı oyunda.

Daha sonra ''donuna kadar gorebiliyorum'' dediniz birde bakın bi çarlarıma 1 tane bile yaşam var mı

Envatere bir kere bile yaşam kutsaması girmiş mi.

Ve artık 2 ay oldu butun çarları tek seferde banladınız.

Bunlar da ss ler...

Çarlar:

WatchOurLove

NeoNDaRK

Tulsadom

NightStars

Zaten toplam 5 tane yeni editim vardı bi ful yenili set yapalım dedik 3 tane eksik vardı onlar alamadan ondada butun çarlar ban attınız.
@Shorty;

@Shorty;; Kesin bir açıklama yapın artık Arkadaşa Boşuna açmıyor hergün konu @Shorty;

Gerekli duysa açıklama yapardı kaç ay oldu hergün aynı konuyu açıyorsunuz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri