BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

hırsızlık / ban

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WatchOurLove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WatchOurLove

Level 6
TM Üye
Konular
93
Reaksiyon Skoru
118
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bundan 2-3 hafta once 6eliyoruz7 ve yan karakteri olan SeCReTaRY123 isimli çarlarım dan 50 den fazla item çalındı çalınma yonetemi biraz garip çunku facebook üzerinden arkadaşım adına açılan fake bir hesaptı çarın ıd ve şifresini vermiştim.İlk önce boş olan Agyieus isimli ninjamın ıd şifreyi verdim facebook'tan dahaa sonra oyundan 6eliyoru7 isimli karakterimin ıd ve şifresini verdim facebooktan aldığım ekran görüntüleri

ekran görüntüleri bunlar zaten ticaret geçmişine falan bakarsanız görebilirsiniz.

çalınan editlerden olan yeni edit titan pazarlarrrrr isimli bir karaktere satılmış.. Fakat kimden aldığını hatırlamıyor.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SS lerde bakın siz bana o gün dediniz ki oyundayken hp bugu ile ilgili ne düşünüyosun dedniz bende siz ''bi bilgim yok zaten sınav haftası oyunla ilgilenemiyorum dedim'' sonra beni oyundan attınız.

Ben size yaşamları bildirdim ss ler de belli zaten ama ben size orda yaşam kutsaması bastım demedim ''yaşam kutsaması kullanıp para ile item alan arkadaslarımızı kesiyolar ve dalga geçiyolar'' dedim.

Sizde çantasında 10 dan fazla kutsama olan hesapları direk banlarım dediniz.

Ama benim butun çarlarıma sınırsız ban attınız en son konuscaz senle demiştiniz 2 ay oldu hiç cevapta vermediniz bakın orada kendiniz dediniz zaten ''oyuncuları mağdur etmek istemiyoruz'' diye bu maduriyet değil mi.

Daha sonra ''bunları neden heemen değildi şimdi bildirdin'' dediniz.

Resimlerin çekilme tarihine bakın bi o resimler bakım olmadan onceki gece çekilmişti zaten ben onlar Screenshots ta tesadufen buldum size ilettim yaşam kullanmanın yasak olduğunu bana zaten arkadsım demişti aklıma bile gelmemişti o ss ler çunku onceden tl ile surekli yaşam satılırdı oyunda.

Daha sonra ''donuna kadar gorebiliyorum'' dediniz birde bakın bi çarlarıma 1 tane bile yaşam var mı

Envatere bir kere bile yaşam kutsaması girmiş mi.

Ve artık 2 ay oldu butun çarları tek seferde banladınız.

Bunlar da ss ler...

Çarlar:

WatchOurLove

NeoNDaRK

Tulsadom

NightStars

Zaten toplam 5 tane yeni editim vardı bi ful yenili set yapalım dedik 3 tane eksik vardı onlar alamadan ondada butun çarlar ban attınız.
@Shorty;

bunlarda ban yiyen çarlarım ile ilgili yaptığım açıklama belirttiğim gibi çarlara bakabilirsiniz 1 kere bile yaşam bulunmuş mu veya bir kere bile yaşam basıılmış mı.

fazla konu açmak aptallıktı bunu biliyorum ve işe yaramadığını süreci de hızlandırmadığını gördüm artık bu konudan devam etmek istiyorum umarım kapamazsınız @Shorty; @admin; @erdemaa;

server ely2#2

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adam ne zamandır mağdur haklı bence...

Tek konu üzerinden gidiceksen adminlere bir zararı olmaz heralde.

@Shorty ; @admin ; dönüş yapıcaklardır..

Tek konu üzerinden gidiceksen adminlere bir zararı olmaz heralde.

@Shorty ; @admin ; dönüş yapıcaklardır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri