Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Merhaba Kolay gelsin. Bundan 1.5 ay önce yapılan yaşam kutsamaları bakımında çarlarım sınırsız ban yedi tarih 2013-12-17 Saat16:00:43 bu bakımda ki kural çarında 10 dan fazlaa yaşam kutsaması olan çarlar sınırsız ban yiyecek denmişti fakat benim ıp adresimden girdiğim bütün çarlarım sınırsız ban yedi.
Çarlarımda 1 tane bile kutsama bile yok tu 50 level çarım bile ban yemiş yani @admin; kendinizin yaşam kutsamasından ban yedi dediniz fakat çarlarım da dediğim gibi 1 tane bile yaşam yoktu ban yiyeli 1.5 aydan fazla oldu hiç bir açıklama yapılmadı hadi yetkililere kufur etsen ıp banı anlarız da oda yoktu hem kendiniz dediniz 10 dan fazla kutsama olan çarlar sınırsız ban yiyecek diye benim neden butun çarlarımı sınırsız banlıyorsunuz. Ben destek talepten 6-7 tane talep yolladım banlandığında bir tane bile cevap gelmedi.
Anlamadığım şey şu hem kendiniz dediniz 10 dan fazla kutsama olan çarlar ban yiyecek diye fakat ben ıp ban yiyorum her şeyi geçtim çarlarda 1 tane bile kutsama olsa gam yemiyecğim bir dünya konu açıyorum @admin; bir kere bile cevap vermediniz 4 yıldır bu server dayım bi çarları açın inceleyin kutsama var mı yok mu nedir neyin nesidir. Zaten çarların hepsi açıldığında kutsama kalkmıstı çarda nasıl kutsama olabilir neden ban atıyorsunuz 1.5 ay oldu hiç ilgilenmiyorsunuz.
Daha sonra bakım yapılmadan önce Shorty bug ile ilgili bakım yapmıstı bug bulamamıstı daha sonra bende resimler ile birlikte server da yaşam bulunan kişileri bildirdim bu sebepten yaşam için bakım oldu zaten. Benim çarımda yaşam olsa ben neden bunları bildireyim. Artık bi açıklama yapar mısınız @admin;
Çarları:
WatchOurLove
NeoNDaRK
ROCCOBAROCCO
NightStars
KoKaiNa
Server : Ely2#2
Son düzenleme:
Hp bugu yapıyorsun bide hala yüzsüz konusuyorsun Admin Hp Bugu vardır biliyorsunuz zaten
HP bugu yapanlardan !
HP bugu yapanlardan !
Hp bugu yapıyorsun bide hala yüzsüz konusuyorsun Admin Hp Bugu vardır biliyorsunuz zaten
HP bugu yapanlardan !
yaşam kutsamasından ban yedim admin kendisi söyledi boş konusma.
Her konuya maydonoz olmasana SENKOKAİNE hp bugunu gördük yalan söyleme bare
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)