- Konular
- 93
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Saatlerce formda ''bu sorun neden, millet neden ölmyo ne bug u var''? diye sordular herkesde ordaydı birinzde yasam kutsaması demednz türkay ugrastı buldu ondan attı işte ya
Ne saçmalıyosun ? Kutsama madem yasaktı da neden biyaloğun 6.sayfa gorevi 3 tane kutsama veriyor ? Veya bize onceden bir duyur yapıldı mı kutsama taşımayın varsa bildirin diye ?
Hem sen kimsin ? Nick??
- Konular
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 174
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
[ı][sıze=4]ne saçmalıyosun ? Kutsama madem yasaktı da neden biyaloğun 6.sayfa gorevi 3 tane kutsama veriyor ? Veya bize onceden bir duyur yapıldı mı kutsama taşımayın varsa bildirin diye ?
Hem sen kimsin ? Nick??[/sıze][/ı]
bu gm ler tarafından atlanmış yani bilinmeden kalmış bu da açıktan yararlanmak oluyor bak tamam bilmeden aldın ama sorduklarında sen vizlerim var girmiyorum bilmiyorum filan demişsin kutsama var onu kullanıyoruz deseydin hem ödül alcaktınız hemde bunlar olmayacaktı nerde suççsuzluk.?
- Konular
- 93
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
bu gm ler tarafından atlanmış yani bilinmeden kalmış bu da açıktan yararlanmak oluyor bak tamam bilmeden aldın ama sorduklarında sen vizlerim var girmiyorum bilmiyorum filan demişsin kutsama var onu kullanıyoruz deseydin hem ödül alcaktınız hemde bunlar olmayacaktı nerde suççsuzluk.?
ulan iyi oku yazdıklarımı 4 yıl oynadım 1 kere bile yaşam almadım diyorum ben yaşam bulunan çarı soyledim orda sadece boş boş konuşuyosun bal yapmaya eşek arısı mübarek konusmaya baslarken beni haksız buluyosun ortalarında inşallah açılır ban diyosun sonra tekrar haksız buluyosun nesin sen değişik konumu kirletme yetkili biri gelirse açıklarız onun haricindekileri ilgilendirmez bu konu sende bi user sin hadi Allah versin
- Konular
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 174
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konu formdaysa ve benm yazma yetkim varsa hertürlü yazarım kimseyi ilgilendirmez.
Ben ''suçsuzsan inşallah açılır'' dedim ki şu saatten sonra da 1 gram bile endişem kalmadı o yönde .
Sana surda adam gibi anlatıyorum neden oldugunu işte adam durduk yere dur sunu banlayımmı dedi?
1 çarda bile yaşam olsaa hepsini banlıyo işte daha anlamıcak ne var?
Isimden çıkmaz yola senin 30 lvl çarın vardır 2 3 tane vardır aynı ıp dan asıl çara girmişsindir banlamıstır söylüyoruz işte eğer haksız yere attılarsa inşallah açılır ama o yönde kanayim yok diyorum adam inaşallah açılır diyosn diyo la okudugunu anla bi ilk önce
hiç daha da yorum atıp polemiğe girmeyecem hak eden hak ettiğinide buluyo görüyorumki herkese böyle yaklasıyosan daha açılmasını çok beklersin sen hadi eyw.
Ben ''suçsuzsan inşallah açılır'' dedim ki şu saatten sonra da 1 gram bile endişem kalmadı o yönde .
Sana surda adam gibi anlatıyorum neden oldugunu işte adam durduk yere dur sunu banlayımmı dedi?
Isimden çıkmaz yola senin 30 lvl çarın vardır 2 3 tane vardır aynı ıp dan asıl çara girmişsindir banlamıstır söylüyoruz işte eğer haksız yere attılarsa inşallah açılır ama o yönde kanayim yok diyorum adam inaşallah açılır diyosn diyo la okudugunu anla bi ilk önce
hiç daha da yorum atıp polemiğe girmeyecem hak eden hak ettiğinide buluyo görüyorumki herkese böyle yaklasıyosan daha açılmasını çok beklersin sen hadi eyw.
- Konular
- 93
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Konu formdaysa ve benm yazma yetkim varsa hertürlü yazarım kimseyi ilgilendirmez.
cidden güldürdün beni
açıklamada çarında 10 dan fazla kutsama olan çarlar sınırsız ban yer diyo ıp ban yer demiyo işte ne kadar boş konuştuğunun bir kanıtı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)