Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ACIT vs lKabusKaoSl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Patagonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

herkes konusuyor mumgibi oldunuz la hepinizi dize getirdim. senın gıbı 1o tane gelsın aslanım

Lan ben sana demedim mi millete atar gider yapma diye ödlek. Demedim mi Potsuz vs den korkan zavallı, demedim mi sana insanlara meydan okuma diye nick i bile çakma çocuk. O kadar sağlamsan çıktığımda karşına keseydin ya. Sen kimsin, hangi itemle hangi parayla krala paşaya meydan okuyorsun ?

Forumdan haber salınca geliyorum diye, yanına aldın yağverlerini 3 ninja 1 sura daha.

SEN DE BANA MEYDAN OKUSANA. Yiyorsa POTSUZ gel desene. Elim kaşınıyor ulu orta defalarca kesmek istiyorum seni. Yeter nazlandğın ödlekkabus.

Lan ben sana demedim mi millete atar gider yapma diye ödlek. Demedim mi Potsuz vs den korkan zavallı, demedim mi sana insanlara meydan okuma diye nick i bile çakma çocuk. O kadar sağlamsan çıktığımda karşına keseydin ya. Sen kimsin, hangi itemle hangi parayla krala paşaya meydan okuyorsun ?

Forumdan haber salınca geliyorum diye, yanına aldın yağverlerini 3 ninja 1 sura daha.

SEN DE BANA MEYDAN OKUSANA. Yiyorsa POTSUZ gel desene. Elim kaşınıyor ulu orta defalarca kesmek istiyorum seni. Yeter nazlandğın ödlekkabus.

Ah bu çocuklar yokmu yürek yiyip geliyorlar işte necat takmıcaksın bu tür adamları :) Bir kez bulaştık işte ses etmesek susturdu sanıyor böyle bir çocuk işte potsuz vs atalım diyoruz kaçacak yer arıyor söylediği yalanları bir bir yazdım hiç inkar edemedi ;)

La at dudak :D sen kımsın ak :D acıtın acığını kapatmak ıcın kollayan tekısın D: adamlar şehirde takılıyordu anca paso yalan atıp duruyorsunuz la :D bi car kstırmadınız tr de bı susun la boş cene ağlayıp duruyorsunuz Neyse dahada cvp atmam gerekli acıklamayı yaptım Sen önce şeftaliyi bırak at dudak maymunuda savunup durma la adam kesildi diye ağlamadığı yer kalmadı özel item yapmış kesemıyor dıye gene kesemedı sıkıntinne Hadi eyv burda yıyın bırbırınızı durun boş gezenin boş kalfaları ev karıları gıbı evde durup yazın boyle ANLAŞILAN BAYA KOYMUŞ SİZE:D zaten hadi eyv kocum iyi forumlar :m08:
:m08:

Son düzenleme:
Allah yarattı diye tipine bişey demedim, bence sen hiç o konuya girme :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri