- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
5 kere kestim diyen arkadaş ya otopotla normal potu beraber kullanıyor yada kullanmadığım dediği şurubu kullanıyor günahını almayalım potta basıyor olabilir nasıl olsa eski kafalı 
vs atıp kesişemeyip her kesildiğinde zırh çıkardım diye bahane üreten arkadaş dururken 5 kere kestim diye birşey attı ortaya kanıtlarıda seni kestim dediği sslerden ibaret ortada herhangi bir video yok
videolu vs de atarım dedi attılar çoğu potlu vs gibi bitmedi kendisi potsuzdada kesilmekten korktu atmam dedi
buyur sana video sevin potluda beni kesemediler diye

vs atıp kesişemeyip her kesildiğinde zırh çıkardım diye bahane üreten arkadaş dururken 5 kere kestim diye birşey attı ortaya kanıtlarıda seni kestim dediği sslerden ibaret ortada herhangi bir video yok
videolu vs de atarım dedi attılar çoğu potlu vs gibi bitmedi kendisi potsuzdada kesilmekten korktu atmam dedi

- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
5 kere kestim diyen arkadaş ya otopotla normal potu beraber kullanıyor yada kullanmadığım dediği şurubu kullanıyor günahını almayalım potta basıyor olabilir nasıl olsa eski kafalı
Ah bu çocuklar yok mu
Keşke bilgisayar kasmasada bende video alsaydım vsde 14k+8k yiyip ölmeyen bir adam şarabı nasıl basıyorsa artık
Zaten videoda'da belli normal potu o kadar çok basamaz zaten oto pot canı dolduruyor zavallı bana dayanmak için kaç t para harcadı şaraba
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Ah bu çocuklar yok muKeşke bilgisayar kasmasada bende video alsaydım vsde 14k+8k yiyip ölmeyen bir adam şarabı nasıl basıyorsa artık
Zaten videoda'da belli normal potu o kadar çok basamaz zaten oto pot canı dolduruyor zavallı bana dayanmak için kaç t para harcadı şaraba
![]()
O arkadaşın lisans bıttı dedi nıye ısıne gelınce adamların ss sını almayı bılıyorsun şurup basıyorsun kocum o kadar damage yıyorsun surup bastıgın bellı ıftıra atmıcaksın niye alamadın video
) Maymun seni :l03: maymun sonra gitti okcu arkadaşını cağırdı ok attı gene kesemedi sozde kesti göstericektı okcuya kestirip beni
akıl fakirleri sizi Millet izlesin bunuda görsün 
Son düzenleme:
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
O arkadaşın lisans bıttı dedi nıye ısıne gelınce adamların ss sını almayı bılıyorsun şurup basıyorsun kocum o kadar damage yıyorsun surup bastıgın bellı ıftıra atmıcaksın niye alamadın video) Maymun seni :l03: maymun sonra gitti okcu arkadaşını cağırdı ok attı gene kesemedi sozde kesti göstericektı okcuya kestirip beni
akıl fakirleri sizi Millet izlesin bunuda görsün
![]()
Allahın beyin fakiri
Öyle bir niyetim olsa niye video alıp atalım buraya sen şarap nedir bilmem diyordunda bakıyorum müdavini çıktın hayırdır? Madem sen şarap basmıyorsun sana dedik al video at foruma ama hani video
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Allahın beyin fakiriÖyle bir niyetim olsa niye video alıp atalım buraya sen şarap nedir bilmem diyordunda bakıyorum müdavini çıktın hayırdır? Madem sen şarap basmıyorsun sana dedik al video at foruma ama hani video
![]()
KARŞILIKLI ALICAKTIK KOCUM HANİ ABİNLE ÖYLE KONUŞMUŞTUK ? MERAK ETTIIM NIYE ALAMADIN VİDEO ŞARAPCI MAYMUN SENİ NEYSE SENIN GIBI KARI GIBI CENE YAPMICAM GİDİP ÖZEL İTEM YAPMIŞ MAYMUN GENE KESEMEDİ
SIKINTI YOK BENDE AYARLARIM ÖZEL İTEM KESERİM GENE HADİ İYİ FORUMLAR ABİSİ KİMLE AŞIK ATTIĞINI ÖĞRENMISSINDIR UMARIM BÜYÜDE GEL KARŞIMA ÖYLE DİKLEN HADİ EYV MAYMUNCUK
:m08:- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)