16 yaşında olan sensın la adama cocuk dıyorsun nıye zorunamı gitti vs yollaması vs den topuk yaptın videoda var ayrıca okcunun daldığı yeri niye cekmemiş arkadaşın maymuncuk:m08: Abisi sunu unutma senin abin kralın paşan sülalen gelsın benımle ugrassın sıkıntıtinne
anladın kocum o yüzden bükemediğin eli öpüceksin şimdi s. gt otede oyna Hadi iyi forumlar maymun
:l03:
Sen yakında 1 lvl char açıp küfür etmeyede başlarsın yalancıdan adam olmaz zatende hem yalancı küfür eden aciz adamla hiç konuşulmaz az daha dayak atsam sövmeye başlarsın

Son düzenleme:
Sen yakında 1 lvl char açıp küfür etmeyede başlarsın yalancıdan adam olmaz zatende hem yalancı küfür eden aciz adamla hiç konuşulmaz az daha dayak atsam sövmeye başlarsın![]()
Maymun zorunamı gitti la
he bebe 16 yasında kredı kartı calan adamdan ben herşeyi beklerım la ailesini soyan kişinin tekisin sen :ka19::l03: iyi forumlar hadi eyv :l04::m08:Maymun zorunamı gitti lahe bebe 16 yasında kredı kartı calan adamdan ben herşeyi beklerım la ailesini soyan kişinin tekisin sen :ka19::l03: iyi forumlar hadi eyv :l04::m08:
Ulan böyle yalancı görmedim ha nerden uyduruyorsunuz la bunları

Ulan böyle yalancı görmedim ha nerden uyduruyorsunuz la bunları![]()
Bırak lan bu işleri maymun işine gelmemiştir
git milleti soy portoyla o da arkadaşın 2 nız ıyı sv yi soyarsınız dahada cevap bekleme bi hırsızla muhattap olcagıma olmam daha ıyı sonra soyarsın filan gerek yok :m08::m08: Hadi bebe iyi forumlar- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)