- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bırak lan bu işleri maymun işine gelmemiştirgit milleti soy portoyla o da arkadaşın 2 nız ıyı sv yi soyarsınız dahada cevap bekleme bi hırsızla muhattap olcagıma olmam daha ıyı sonra soyarsın filan gerek yok :m08::m08: Hadi bebe iyi forumlar
Bak bak
Yalan 1= 5-2 vsde yendim dedi.
Yalan 2= Vs videosu var foruma atıcam dedi video nerede?
Yalan 3=Şarap nedir bilmem dedi.
Yalan 4=Vsde şarap basmadım dedi videoda açıkça içtiği belli.
Yalan 5=Kemal vs dediğinde bayrağı terk ettin dedi.
Yalan 6= Ely2den kimseyi konuya çağırmadım dedi kaç tane kankası geldi.
Yalan 7=Babasının kredi kartını çalıp oyuna para yatırdı dedi.
Yalan 8= 16 yaşında çocuksun dedi

Ve son olarak Yalan 9= Bu yalanları yetmezmiş gibi şimdide hırsız diyor böyle karaktersiz chari ezik iftiracı ciğeri 5 para etmeyen adamlar gelmiş bize yaş muhabbeti yapıyor ulan senin gibi yalanı 5 yaşında ki çocuklar söylemiyor
Senin yalanlarınada kendi zekanda ve yaşında ki çocuklar inanır
Yalaka, yalancı, iftiracı, küfürbaz ve ezik bir adamsın sen
Bu söylediğin yalanları kanıtlayacak elinde bir şey varsa bekliyorum

- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Bak bak
Yalan 1= 5-2 vsde yendim dedi.
Yalan 2= Vs videosu var foruma atıcam dedi video nerede?
Yalan 3=Şarap nedir bilmem dedi.
Yalan 4=Vsde şarap basmadım dedi videoda açıkça içtiği belli.
Yalan 5=Kemal vs dediğinde bayrağı terk ettin dedi.
Yalan 6= Ely2den kimseyi konuya çağırmadım dedi kaç tane kankası geldi.
Yalan 7=Babasının kredi kartını çalıp oyuna para yatırdı dedi.
Yalan 8= 16 yaşında çocuksun dedi
Ve son olarak Yalan 9= Bu yalanları yetmezmiş gibi şimdide hırsız diyor böyle karaktersiz chari ezik iftiracı ciğeri 5 para etmeyen adamlar gelmiş bize yaş muhabbeti yapıyor ulan senin gibi yalanı 5 yaşında ki çocuklar söylemiyorSenin yalanlarınada kendi zekanda ve yaşında ki çocuklar inanır
Yalaka, yalancı, iftiracı, küfürbaz ve ezik bir adamsın sen
![]()
Bu söylediğin yalanları kanıtlayacak elinde bir şey varsa bekliyorum![]()
Bu dediklerinle kendini tatmin et abisi sen
Dediğim gibi önce kendini inandır sonra milleti ınandır kocum neyse tr deyım abisi az carı kasıyorum sonra muhattap olurum seninle
İşim bitsin pm at efe abi cevap konuya diye ilgilenirim
Hadi iyi forumlar maymun :m08:- Katılım
- 5 Mar 2010
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Bu dediklerinle kendini tatmin et abisi senDediğim gibi önce kendini inandır sonra milleti ınandır kocum neyse tr deyım abisi az carı kasıyorum sonra muhattap olurum seninle
İşim bitsin pm at efe abi cevap konuya diye ilgilenirim
Hadi iyi forumlar maymun :m08:
Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış
Söylediğin yalanlar ortada dediklerinin hepsi yalan 3 kuruşluk bir adamsın benim dediklerimin hepsi gerçek senin yaşında ki çocukların yalanla bir yere gelme çabası olur zaten
Ben unumu eledim eleğimi astım. Sen biraz daha yalan söyle belki inanan olur
Yalan söyleyerek saygınlık kazanamazsın anca böyle rezil olup kaçarsın 
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmışSöylediğin yalanlar ortada dediklerinin hepsi yalan 3 kuruşluk bir adamsın benim dediklerimin hepsi gerçek senin yaşında ki çocukların yalanla bir yere gelme çabası olur zaten
Ben unumu eledim eleğimi astım. Sen biraz daha yalan söyle belki inanan olur
Yalan söyleyerek saygınlık kazanamazsın anca böyle rezil olup kaçarsın
![]()
Ne rezil olup kacıcam la
zırto sen kimsin maymun millet gördü videoya ızleyen görür kesıyomussun ya benı sözde video cekip atıcaksın nerde video hala yok ortada
göremiyorum bir video Yalancı kım bellı git kredi kartı cekıp ozelıtem yap sen banakarşı kendini haklı cıkarmaya çalışma millet ne olduğunu anladı senin
herkes konusuyor mumgibi oldunuz la hepinizi dize getirdim
Neyse abisi ben şimdi tr ye geciyorum carı kasıcam tamammı kocum sen sürün buralarda ağlamaya devam et maymuncuk
Rezil olup konuşan birisi varsa o da sensındır bir Nınjayı kesemedın dıye sw de ağlamadığın insan kalmadı la
senın gıbı 1o tane gelsın aslanım senın gıbıler hep böyle ağlamaya doğruları yalanmaya çalışıp durur
akıl var mantık var mıllette akil fakirimi herkes senin gibi
YALANLARINI kapatmaya calıssanda herşey ortada kanıtlar orda nerde dıyıp dur istediğin kadar millet neyin ne olduğunu anladı gördü önce bi git carını düz karşıma öyle gel 14 atıp dıyıpte milleti güldürme aslanım 14 atıyosan ölürdü o car zaten 14 k atan kisi diğer skillerinide fazla atardı buna kim ınanır la bebe 15 16 yasındasın gelmıs burda bana ahkam kesıyorsun senın gıbılerı ben yanıma alıp eğitiyorum git önce evde durup bana laf yetiştirceğine git calıs para kazan la karı gıbı evdesın dır dır cene yapıyorsun başkada bildiğin yok
evlat olsan sevilmessin 2 3 laf yapıorsun sozde benı yalancı cıkartıcaksın millet yermi senin nasıl bi karaktersiz olduğunu herkes öğrenmiş oldu kesemedin diye yapmadığın kalmadı 2 3 tane item düzmüssün boş onlarla kesıceksın sozde dediğim gibi SENİN GİBİLER HEP BÖYLE ACIGINI YALANINI KAPATMAYA CALISIR ASLANIM İYİ FORUMLAR TR DEYİM.:m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08:
Son düzenleme:
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Ne rezil olup kacıcam lazırto sen kimsin maymun millet gördü videoya ızleyen görür kesıyomussun ya benı sözde video cekip atıcaksın nerde video hala yok ortada
göremiyorum bir video Yalancı kım bellı git kredi kartı cekıp ozelıtem yap sen banakarşı kendini haklı cıkarmaya çalışma millet ne olduğunu anladı senin
herkes konusuyor mumgibi oldunuz la hepinizi dize getirdim
Neyse abisi ben şimdi tr ye geciyorum carı kasıcam tamammı kocum sen sürün buralarda ağlamaya devam et maymuncuk
Rezil olup konuşan birisi varsa o da sensındır bir Nınjayı kesemedın dıye sw de ağlamadığın insan kalmadı la
senın gıbı 1o tane gelsın aslanım senın gıbıler hep böyle ağlamaya doğruları yalanmaya çalışıp durur
akıl var mantık var mıllette akil fakirimi herkes senin gibi
YALANLARINI kapatmaya calıssanda herşey ortada kanıtlar orda nerde dıyıp dur istediğin kadar millet neyin ne olduğunu anladı gördü önce bi git carını düz karşıma öyle gel 14 atıp dıyıpte milleti güldürme aslanım 14 atıyosan ölürdü o car zaten 14 k atan kisi diğer skillerinide fazla atardı buna kim ınanır la bebe 15 16 yasındasın gelmıs burda bana ahkam kesıyorsun senın gıbılerı ben yanıma alıp eğitiyorum git önce evde durup bana laf yetiştirceğine git calıs para kazan la karı gıbı evdesın dır dır cene yapıyorsun başkada bildiğin yok
evlat olsan sevilmessin 2 3 laf yapıorsun sozde benı yalancı cıkartıcaksın millet yermi senin nasıl bi karaktersiz olduğunu herkes öğrenmiş oldu kesemedin diye yapmadığın kalmadı 2 3 tane item düzmüssün boş onlarla kesıceksın sozde dediğim gibi SENİN GİBİLER HEP BÖYLE ACIGINI YALANINI KAPATMAYA CALISIR ASLANIM İYİ FORUMLAR TR DEYİM.:m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08:
İnş cnm ya

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)