kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ACIT vs lKabusKaoSl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Patagonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ıkabuskaosı;15902476' Alıntı:
la at dudak :d sen kımsın ak :d acıtın acığını kapatmak ıcın kollayan tekısın d: Adamlar şehirde takılıyordu anca paso yalan atıp duruyorsunuz la :d bi car kstırmadınız tr de bı susun la boş cene ağlayıp duruyorsunuz neyse dahada cvp atmam gerekli acıklamayı yaptım sen önce şeftaliyi bırak at dudak maymunuda savunup durma la adam kesildi diye ağlamadığı yer kalmadı özel item yapmış kesemıyor dıye gene kesemedı sıkıntinne hadi eyv burda yıyın bırbırınızı durun boş gezenin boş kalfaları ev karıları gıbı evde durup yazın boyle anlaşılan baya k.ddoymuş size:d zaten hadi eyv kocum iyi forumlar :m08: .dd:m08:
:m08:
.dddd

La at dudak :D sen kımsın ak :D acıtın acığını kapatmak ıcın kollayan tekısın D: adamlar şehirde takılıyordu anca paso yalan atıp duruyorsunuz la :D bi car kstırmadınız tr de bı susun la boş cene ağlayıp duruyorsunuz Neyse dahada cvp atmam gerekli acıklamayı yaptım Sen önce şeftaliyi bırak at dudak maymunuda savunup durma la adam kesildi diye ağlamadığı yer kalmadı özel item yapmış kesemıyor dıye gene kesemedı sıkıntinne Hadi eyv burda yıyın bırbırınızı durun boş gezenin boş kalfaları ev karıları gıbı evde durup yazın boyle ANLAŞILAN BAYA KOYMUŞ SİZE:D zaten hadi eyv kocum iyi forumlar :m08:
:m08:

Sen aynaya baksana la apaçi evlat olsan eldivenle severim seni :D Evde olduğumuzu kim çıkardı? İşteyim şuan evde.olan sensin oyuna filan girdiğine göre :) Telefondan yazıyorum, senin yaşın daha ufak hadi git ders çalış hayat bilgisinden sınavın filan vardır ;)

Sen aynaya baksana la apaçi evlat olsan eldivenle severim seni :D Evde olduğumuzu kim çıkardı? İşteyim şuan evde.olan sensin oyuna filan girdiğine göre :) Telefondan yazıyorum, senin yaşın daha ufak hadi git ders çalış hayat bilgisinden sınavın filan vardır ;)

OzgurMan skype dan diyor ki uğraşma şu .... ile. Her gördüğümde 10k -14k atıyorum vs vs diye koşuyor peşimde.

Dediğim gibi cem; gıcırtılı olur itemsizin charı. Gıcırtıya devam etsinler. BEN MEYDAN OKUMUŞUM karşılık verememişler. Ne deseler artık düşük kalacaklar.

La maymun oyuna nıye gırmedıgın bellı bı laf ederım de banlanırım korkusu sardı tutuşmussun bırde ısteyım dıyor :D Sen gıt bı once evden dışarı cık la ben telden de gırerım her turlu ıstedıgım yere abisi sen cok kasıyosun kendnı :D yaran buyuk gerce maymun anlıyorum seni de bu kadar cok koyduğunu b bılsem vs atmazdım :D Hadi iyi forumlar kocum sen gıt carını düzelt önüne gelene yatmasın her türlü ... atıyorum seni :D Hadi eyv Kocum

La maymun oyuna nıye gırmedıgın bellı bı laf ederım de banlanırım korkusu sardı tutuşmussun bırde ısteyım dıyor :D Sen gıt bı once evden dışarı cık la ben telden de gırerım her turlu ıstedıgım yere abisi sen cok kasıyosun kendnı :D yaran buyuk gerce maymun anlıyorum seni de bu kadar cok koyduğunu b bılsem vs atmazdım :D Hadi iyi forumlar kocum sen gıt carını düzelt önüne gelene yatmasın her türlü ... atıyorum seni :D Hadi eyv Kocum

Hmm demekki telefondan da metin2 ye girebiliyormuş arkadaş elinde 3310 var burda bize boş boş konuşuyor yazık ya :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri