B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Full Elit Yapan Klan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan askerler55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 722

askerler55

Level 1
Üye
Konular
15
Online süresi
11s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkdaşlar
Sizlere Verceğim Klan Sizi Full Elit Ypacak Benim ( VRU` dan 21 lvlik Çar Var ( MMO ` dan 24 lvlik çar var ( EIC ` den 19 lvlik çar var )))

Klanımıza Gelen Kişiler AGİS + Full İris + Full LF3 Yeri Gelcek LF4 + Klandan Aylık 20 m kredi

Bunları Nasıl Yapacaz Diyenler ((( Uber - Boss - Cubikon Tek ))) Bunları Kesicez bazen hep uber kesecez Klanımza Bkleriz Crossfire

Klan : ismi Buyurun : Crossfire Bu Arada SAdece +10 Seviyeliler Bide Credisi Çok olanlar GElcek Klan Crdi kasması Lazım

BEyler BEnce Bu Fırsay Kaçmaz BEyler Bazen Oyuna Giremiyom Siz aranızda Kasılrısınz İş var işe gidiyom

Benim Çar : 10 Tane lf4 20 adet lf3 + gemim AGİS en iyi tasarım bu saten Sizi Bekleriz

Not : +10 Seviyler için +++ Credi çok olan kişielr için çünkü : klan para kasması lazım

Klan : Crossfire

Son düzenleme:
daha kolpa bi tanıtım olamaz :D

Bi kere 10 level kimsede para basmadan lf4 olmaz bunu bil üstelik adam kastığı parayı klana yatırmaz acık arttırma carı sağlamlaştırrız o yüzden sen 10 levelleri toplayıp önce carlarını adam etmeyi dene şu yalandan anlatım yaptığın konuyu düzenlede doğru şeyleri yaz

crossfire diye bir oyun var oynuyormusunuz onu ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri