onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Credi kasma taktikleri...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kroniq26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeşim Bak Full hız jenaratörlü bi leo bota koyarsa saatte en az 2.000 uri kasıyo buda benim için yeterli oluyor günde en az bi 12 saat kullanıyorum botu 12 x 2 = 24 bin uri yapar en az bunlada orda dediklerimi yaparsan 1 ay içerisinde fıstık gibi çarın olur :)

Teşekkürler güzel ama okurken içimi baydı biraz renklendirseydin fln okumayı pek sevmiyorumda :)

Fakat klan konusunu ben gene anlamadım :D en az 3-4 kişi daha paylaşmıştı onlarıda okudum gene anlamadım klan acıp yan charla klana paramı yatırıyoruz kısaca bi özet geçe bilirmisin :) ?

Son düzenleme:
Teşekkürler güzel ama okurken içimi baydı biraz renklendirseydin fln okumayı pek sevmiyorumda :)

Fakat klan konusunu ben gene anlamadım :D en az 3-4 kişi daha paylaşmıştı onlarıda okudum gene anlamadım klan acıp yan charla klana paramı yatırıyoruz kısaca bi özet geçe bilirmisin :) ?

YA BİRAZ ACELEYE GELDİ KONUDA KUSURA BAKMA BİDAHAKİ KONULARIMI RENKLENDİRİRİM :D KLAN KONUSUDA ŞU OLUYOR HANİ BU ÇARINIZ BOTTAYKEN SKYPTA FULL 1-2 SAAT VARSA KLAN AÇ SONRA BİR ÇAR DAHA AÇ O ÇARI O KLANA AL SONRA KLAN VERGİSİNİ %5 YAP SONRA O YENİ ALDIGIN CARLA DROİT KAS 6 LV LE KADAR MESELA ILK GUN 1 FLAX VAR ONU KAS 2M GELIR BU 2 MYE OGUN TEKRAR DROİT KASMAK ISTIYOSAN 4 FLAX AL AMA YOK KASMAM DIER GUN KASARIM DIOSAN 3 FLAX AL MESELA ILK GUN 1 FLAX KASTIN 3 FLAX ALDIN 1.3MİL KREDİ FLN KALIYO ODA YARINKİ KLAN HARÇLIGIN :d ONDAN SONRA Kİ GUN 3 FLAXI KAS 6 LVLE 3.2=6MİL GELİCEK BUNUN 1.5MİL 5 TANE FLAX AL 5TEN FAZLA ALMA GERIYE KALAN 500.000 CREDİ IVIR ZIVIR CEPHANE FLN GITSE HATTA 1.5M GITSN 3MİL KALIYO OTEKI 2 GUN KLAN HARCLIGI CIKIYO :d SONRAKİ GÜN 5 FLAXI KAS SAT 10M 3-5 GUN IDARE EDER KLANLA ODA SON 1 GUN KALA AYNI SEYI TEKRARLA DROİT AL SAT AL SAT HEM CANIN SIKILMAZ EN SONUNDA PARALAR FULL KLANDA BIRIKCEK YANI NERDEN BAKSAN 1 AYDA 35-40M BIRIKIR BUDA KATLANIR 1 AAY OLDUGU ICIN AMA PARA KLANA GELDIGI GIBI ALMA SOLE EN AZ 1 HAFTA FLN GECSN KATLANMAZ YOKSA SONRA KLANDAN SANA Bİ 75M CIVARI PARA CIKAR :) NESE BEN KAÇTIM İNŞALLAH İŞE YARAMIŞIMDIR K GELSİN İYİ FORUMLAR :))

BUDA SENİN İÇİN GELSIN :)
NEMUTLUTÜRKÜMDİYENE

:f08:

bide klana para otamatik geçiyo kardeşim yatırmana gerek yok :)

Ha tamam anladım simdi tesekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri