xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Credi kasma taktikleri...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kroniq26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kroniq26

Level 3
TM Üye
Konular
36
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bildiğimiz üzere ilk kayıt olunduğunda bize 10.000uri 1 LF3 1 G3n-7900 hız jenaratörü 1 Bo2 fln verıyo ilk taktik şu arkadaşlar önce bota koyuyoruz 15.000uri kasması için kastıktan sonra leo alıyoruz baska hiç bişey almayın jenaratörleri full hız jenaratörü yapın tekrar bota koyun o arada 1 de klan açın yan çarda açın klana yerleştirin klana gelen vergi %5 ise 1.7mil fln vergi veriliyo demek bu. O sırada klanda para cogalıyor sonra alırsınız o parayı.bu arada Skylab full 1 lv yapıyoruz sonra temel modulu 2 otekılerıde 2 lv dıe gıdıceksınız yaklasık 70.000 uriyi ticaretteki araştırma dosyasına yatırıyorsunuz sonra bunları arge puanına cevırıyorsunuz çevirdikten sonra isim: Gazi olana 1 puan veriyorsunuz daha sonra onun bi yanındaki Depocu yazar ismi onu full yapıyosunuz deponuzu genısletmek ıcın daha sonra 950 uri karsılıgında bunları duzeltıceksınız tabı sonra arge puanı bıtıyo zaten bu arada bayagı bı galaxy gates birikmiş olur (benim önerım 200den sonra 5erli 5erli açın)onları veriyorsunuz kapılarınızın %30 fln tamamlanmıs oluyor o çar botta beklerken canınız sıkılabilir boş durmamanız için klana aldığınız diyer çarı kasıcaksınız :) tabi başlangıc gorevnde 1 tane flax droit veriyo onu kasın 6 lv yapın satın sonra 4 droit daha alabileceksınız alın kasın hep bole yapın (DİKKAT: 5 ten fazla almayın zararınıza olur çunku 6 flax 3.2mil sattıgınız 6lv flax 2mil) sonra klandan parayı alırsınız bu arada yıne bayagı bi uri birikmiş olur 50.000 uriye yeni hangar alın geriye kalanı ellemeyin daha sonra 300.000 uri biriktirip yeni hangara CİTADEL die bir gemi var onu alın onu full hız döşeyin kalan uriyle ve leodakı hız jenaratoruyle (butun hız jenaratorlerı G3N-7900 ise leonun full G3N-7900 hız jenaratorlu halıne yetısır yanı 440 hız olur sonra onunla yıne kutu toplayın uridyum kasın ) bu arada o gemının normal alabılecegı 4000 depo varken 5/5 yaparsanız yetenegı 10.000 cıvarı olucak deposu ıstersenız paranız yeterse depo yu 2 katına çıkaran extralar var ondan alın bide vip 2 katlıyor buda bayagı olur demek :)) bu arada hala skylab gelıstırmenız lazım bunları yaparken 7 lv fln olması lazım en azndan sonra size 100.000 uri felan kalsa gemiye sevkiyat verırken kullanın her sevkıyatta zaten en az bi 7.5mil fln kasarsn :) o arada hala kutu toplasın bot .d bide 3-4 tane iris için uri kalır onlarıda alın 1-1.5 ayda yapılır zaten bu işlemler sonundada bi golı fln alırsınız leoyu satarsınız alın sıze elit gemi bi irisler eksık oluyo onlarıda artık bi ara para kasarsınız bu arada teklifleri iyi verin ben nasıl para kaslcagını soyluyorm kaybedılcegını degıl :) ee bu kadr ugrastım en azından yeni gelenler için iyi birşey bu bi +repinizi eksik etmessiniz heralde :) bu arada bazı kısımları bi bu forumdakı arkadastan ogrendım gercekten işe yaradı ismini unutmasaydım söylerdim repiniz yoksa en azından bi teşekkürü hak etmişimdir heralde tüm kredi kasma yollarını 1konuda birleştirdim ? :) :ka19: :cool: Seviyorum Turkmmo.com'u

Teşekkürü Unutmayın

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...:f08:

İsterseniz çarınızı burdan alıp gerekli olanları bırakıp gerekli olmayanları satabilirsiniz Bigboy gibi

​Teşekkürler.

kardeş okadar uri klandan mı geliyor skylabdan mı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri