- Konular
- 15
- Online süresi
- 11s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkdaşlar
Sizlere Verceğim Klan Sizi Full Elit Ypacak Benim ( VRU` dan 21 lvlik Çar Var ( MMO ` dan 24 lvlik çar var ( EIC ` den 19 lvlik çar var )))
Klanımıza Gelen Kişiler AGİS + Full İris + Full LF3 Yeri Gelcek LF4 + Klandan Aylık 20 m kredi
Bunları Nasıl Yapacaz Diyenler ((( Uber - Boss - Cubikon Tek ))) Bunları Kesicez bazen hep uber kesecez Klanımza Bkleriz Crossfire
Klan : ismi Buyurun : Crossfire Bu Arada SAdece +10 Seviyeliler Bide Credisi Çok olanlar GElcek Klan Crdi kasması Lazım
BEyler BEnce Bu Fırsay Kaçmaz BEyler Bazen Oyuna Giremiyom Siz aranızda Kasılrısınz İş var işe gidiyom
Benim Çar : 10 Tane lf4 20 adet lf3 + gemim AGİS en iyi tasarım bu saten Sizi Bekleriz
Not : +10 Seviyler için +++ Credi çok olan kişielr için çünkü : klan para kasması lazım
Klan : Crossfire
Sizlere Verceğim Klan Sizi Full Elit Ypacak Benim ( VRU` dan 21 lvlik Çar Var ( MMO ` dan 24 lvlik çar var ( EIC ` den 19 lvlik çar var )))
Klanımıza Gelen Kişiler AGİS + Full İris + Full LF3 Yeri Gelcek LF4 + Klandan Aylık 20 m kredi
Bunları Nasıl Yapacaz Diyenler ((( Uber - Boss - Cubikon Tek ))) Bunları Kesicez bazen hep uber kesecez Klanımza Bkleriz Crossfire
Klan : ismi Buyurun : Crossfire Bu Arada SAdece +10 Seviyeliler Bide Credisi Çok olanlar GElcek Klan Crdi kasması Lazım
BEyler BEnce Bu Fırsay Kaçmaz BEyler Bazen Oyuna Giremiyom Siz aranızda Kasılrısınz İş var işe gidiyom
Benim Çar : 10 Tane lf4 20 adet lf3 + gemim AGİS en iyi tasarım bu saten Sizi Bekleriz
Not : +10 Seviyler için +++ Credi çok olan kişielr için çünkü : klan para kasması lazım
Klan : Crossfire
Son düzenleme:
- Konular
- 150
- Online süresi
- 1d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 148
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
daha kolpa bi tanıtım olamaz 

- Konular
- 171
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 12d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 174
- MmoLira
- 5,519
- DevLira
- 3
- Konular
- 11
- Online süresi
- 2h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 181
- DevLira
- 0
Bi kere 10 level kimsede para basmadan lf4 olmaz bunu bil üstelik adam kastığı parayı klana yatırmaz acık arttırma carı sağlamlaştırrız o yüzden sen 10 levelleri toplayıp önce carlarını adam etmeyi dene şu yalandan anlatım yaptığın konuyu düzenlede doğru şeyleri yaz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)