Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Aradığım bi kaç sistem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sau reng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

rocknroll orda burda millete hava atiyorsunda yaptıgın bir sistemi göstersene ? senin neyin ulaşılmazki adam sana mundar diyecek ? sen kimsinki kardeş ?

Burda 2-3 sistem göstersem senin burada bir tarafların gider.

hacı tartışmaya grk yk sabırlı olmak candır iyi forumlar

gncliz +

Sorun yok benim için birçok kişi yaptım diye övünüyorken bunlara kanma diye söylüyorum. Sonuçta bizim milletimiz gene bizi kandırmakla ünlüdür değil mi.

Sanırım bu seviye alışmakda zorluk çekiyorsunuz. Lütfen seviyenizi yükseltmek için 2-3 quest yazın belki sizin yararınıza olur. Function(Fonksiyon) bilmiyorsanız eğer size bu konuda yardımcı olurum. Ama sizin gibi düşük seviyeli bir arkadaşla konuşmak gerçekten beni çok üzüyor. Sonuçta "Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş." lafı vardır bu sizin için gerçekten uygun bir şey ve şunu söylemek gerekirse 2-3 komut öğrendin diye orda burda ders veriyorsun. Zaten birçok kişi Quest piyasasını düşürdü sizin gibi akıllılar(!) olduğu sürece türkiyede metin2 piyasası bitecek. En son şunu söylemek gerekirse ben bir liseliyim diyelim sen üniversiteyi okudunda adam mı oldun? Bu yazıları biraz dikkate alıpda yorumda bulunursan sevinirim.

İyi Forumlar.

Yahu arkadaş bi kendinle çelişme. Ben ne zaman gelip senin postunun altına yorum attım da konuşmayı sevmiyorum senin gibilerle diyosun? Hep salça olan sensin. Her yazdığımın altına yorum atan sensin sonra benim gibilerle konuşmak üzüyor diyosun. Benim ders olarak açtığım konuda ne kadar bilgi var? Benim bildiklerimi oradakilerden ibaret mi sanıyorsun? Senin gibi arada quest paylaşıp sonra hata çıkınca da "Şurasına şunu eklemek çok mu zor yeaaa yapıverin" demiyoruz. Ben o ders konusunu açmasam millet senin gibi asalakların ağzına bakacaktı basit basit questler için. Kaldı ki konuyu 1 sene önce açtım o zaman acemiydim. Yaptığım files acemilik dönemimde çıkmıştı ki herkes nasıl peşinden koştu kendin gördün. Neyse uzatmadan tekrar söyleyeyim madem üzülüyorsun benle konuşmaktan gelme her postumun altına salça olma. Sen kendi işine bak ben kendi işime bakayım. Quest yazdırmak için hangimizi tercih ederlerse o yazar geçer.

Yahu arkadaş bi kendinle çelişme. Ben ne zaman gelip senin postunun altına yorum attım da konuşmayı sevmiyorum senin gibilerle diyosun? Hep salça olan sensin. Her yazdığımın altına yorum atan sensin sonra benim gibilerle konuşmak üzüyor diyosun. Benim ders olarak açtığım konuda ne kadar bilgi var? Benim bildiklerimi oradakilerden ibaret mi sanıyorsun? Senin gibi arada quest paylaşıp sonra hata çıkınca da "Şurasına şunu eklemek çok mu zor yeaaa yapıverin" demiyoruz. Ben o ders konusunu açmasam millet senin gibi asalakların ağzına bakacaktı basit basit questler için. Kaldı ki konuyu 1 sene önce açtım o zaman acemiydim. Yaptığım files acemilik dönemimde çıkmıştı ki herkes nasıl peşinden koştu kendin gördün. Neyse uzatmadan tekrar söyleyeyim madem üzülüyorsun benle konuşmaktan gelme her postumun altına salça olma. Sen kendi işine bak ben kendi işime bakayım. Quest yazdırmak için hangimizi tercih ederlerse o yazar geçer.

Anlıyorum kardeşim adamımız profosyonel olmuş. Uzatmamızı gerektiricek durum yok çünkü benim ellerime yazık neyse..

Arkadaşlar bencede boşuna kalp kırmayın herkezin kendince vardır bir üstünlüğü, o nedenle boşuna uzatmayın bir konuyu sen anlamazsın o anlar senin anladığını belki o anlyamaz yapamaz bunalr gayet normal şeyler insanız biz. Makineler bile mükemmel değilken insanlardan böyle şeyleri beklemeyin herkez kendince ne yapabiliyorda ortaya koyar gerizi boşa zaman kaybı. Herkeze hayırlı akşamlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri