Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[HİZMET ALIMI] Profesyonel Metin2 Files/Sistem Arıyorum | Kredi Kartı ile Ödeme İmkanı Şarttır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhammetemin.61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 505

muhammetemin.61

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
15h 44m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
7
MmoLira
734
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Hali hazırda kullandığım ve geliştirdiğim Metin2 altyapım/files'ım mevcuttur. Bu altyapıya entegre edilmek üzere (veya kuruluma hazır halde) sorunsuz, optimize edilmiş ve güncel sistemler (Örn: K Envanteri, Gelişmiş Won Sistemi, Yeni Nesil Render vb.) satın almak istiyorum.

Aradığım Şartlar:

• Ödeme Yöntemi: Satın alım işlemini mutlaka Kredi Kartı (Shopier, PayTR vb. aracı kurumlar üzerinden) ile gerçekleştirebileceğim bir geliştirici veya ekip arıyorum.
  • Kod Kalitesi: Syserr bırakmayan, temiz kodlanmış ve güncel C++ standartlarına uygun sistemler önceliğimdir.
  • Teknik Destek: Satın alınan sistemin entegrasyonu sırasında yaşanabilecek uyumluluk sorunlarında destek verebilecek profesyonel kişilerle çalışmak istiyorum.
Elinizde satışa sunduğunuz sistemlerin listesi ve demo görselleri varsa lütfen iletişime geçin.

İletişim Bilgileri:

• Discord: muhammet_16949

Merhaba, bu konuda yardimcı olabilırız.

Aktif RiaMt2 dosyalarından istediğin her sistemi sorunsuz şekilde ekletip geçiririz alt yapın martysama ise bu daha kolay olur ve entegresi de kolaylaşır, istersen temiz alt yapı da satış sağlarız kredi kartı tek çekim olmak şartıyla geçebiliriz özelden iletişime geçebilirsin istediğin sistemlerin hepsi şuan bile aktif sorunsuz oyunda denenmiştir.

Tartışma yaratabilecek yorumlar kaldırılmıştır. Yapmış olduğunuz ticaretlerde herhangi bir şikayet durumunda Buradan konu açabilirsiniz.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri