- Konular
- 2
- Online süresi
- 15h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 734
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Hali hazırda kullandığım ve geliştirdiğim Metin2 altyapım/files'ım mevcuttur. Bu altyapıya entegre edilmek üzere (veya kuruluma hazır halde) sorunsuz, optimize edilmiş ve güncel sistemler (Örn: K Envanteri, Gelişmiş Won Sistemi, Yeni Nesil Render vb.) satın almak istiyorum.
Aradığım Şartlar:
İletişim Bilgileri:
Hali hazırda kullandığım ve geliştirdiğim Metin2 altyapım/files'ım mevcuttur. Bu altyapıya entegre edilmek üzere (veya kuruluma hazır halde) sorunsuz, optimize edilmiş ve güncel sistemler (Örn: K Envanteri, Gelişmiş Won Sistemi, Yeni Nesil Render vb.) satın almak istiyorum.
Aradığım Şartlar:
- Ödeme Yöntemi: Satın alım işlemini mutlaka Kredi Kartı (Shopier, PayTR vb. aracı kurumlar üzerinden) ile gerçekleştirebileceğim bir geliştirici veya ekip arıyorum.
- Kod Kalitesi: Syserr bırakmayan, temiz kodlanmış ve güncel C++ standartlarına uygun sistemler önceliğimdir.
- Teknik Destek: Satın alınan sistemin entegrasyonu sırasında yaşanabilecek uyumluluk sorunlarında destek verebilecek profesyonel kişilerle çalışmak istiyorum.
İletişim Bilgileri:
- Discord: muhammet_16949
- Konular
- 79
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 242
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 9,771
- DevLira
- 15
Merhaba, bu konuda yardimcı olabilırız.
- Konular
- 8
- Online süresi
- 20d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 4,064
- DevLira
- 6
Aktif RiaMt2 dosyalarından istediğin her sistemi sorunsuz şekilde ekletip geçiririz alt yapın martysama ise bu daha kolay olur ve entegresi de kolaylaşır, istersen temiz alt yapı da satış sağlarız kredi kartı tek çekim olmak şartıyla geçebiliriz özelden iletişime geçebilirsin istediğin sistemlerin hepsi şuan bile aktif sorunsuz oyunda denenmiştir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)