Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kapatılabilir+
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Tartışmıyalım
gnclz++
Öncelikle hayırlı akşamlar piyasayı pek takip etmem ama umarım aradığın özellikleri bulursun bir çoğu piyasada mevcut olan şeyler + ek ücret verip boşuna harcama yapmana değmez. fakat sana tavsiyem bunları parça parça almak yerine bütün halinde 1 files olarak çok rahat alabilirsin + olarak fiyatın 3-4 bin edeceğini hiç sanmıyorum. Bizim forumlarda veya bizim ülke insanlarımızdan iyi yapan var fakat sana 2 kişi tavsiye edebilrim quest ve sistemler hakkında paylasici ve HaveBeen bence sen bunlarla iletişime geç en iyi ve en sağlam bunlardan bulabilirsin gerisi için birşey diyemem. .Ek olarak Jin diye biri vardı sanırım oda iyi bu konularda
havebeeni iyi tanıyorum uygun bi fiyat söledi bikaç sistemle ilgili ama sistemleri mümkün olduğu kadar birarada almaya çalışıcam gerçektende uzun süre bulamama gibi bi olaya giderse o sölediğim fiyatı el mahkum vericem
senin işin şow amaçlı galiba çünkü elini kagıtlarını böyle açık oynaman için:
1.Ya çok zengin olmalısın..
2.Ya hem zengin hem salaksın..
3.Ya sadece salaksın..
4.Sadece şow yapıyorsun...
bence 4. sana uygun ne hıyar adamlar türedi anlayamıyorum...
zengin olduğum doğru sen akıl erdiremediğin şelere bulaşma yarka arkadaşım metintwo sistmelerini incelemede tutuyorum metintwo çalışmalarındna önümüzdeki yıl alabilirim şuan o listede aradığım tek şey dragonsoul onu havebeen ile konuştum fiyatı uygun geldi 600 euroya ama paypal ile alışveriş yapıyo emin deilim türkiyede satan olursa izmir içi zengin edicem
teşekkürler
gerizekalımısın sen satın alma konusunun neyine teşekür ediyon
güncell++
inşallah aradıgınız sistemi satan birini bulursunuz
iyi forumlar
teşekür ederim 3-4 bin tl gibi bi fiyatla o sistemleri bulcağımdan baya eminim
Sadece site üzerinden haberleşiyorum bi süre böle devam edicek bu sistemleri eksiksiz veya parça olarak izmir içi yüzyüze kaç para istiyosa alıcam
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)