Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
inşallah aradıgınız sistemi satan birini bulursunuz
iyi forumlar
teşekür ederim 3-4 bin tl gibi bi fiyatla o sistemleri bulcağımdan baya eminim

OFFİCİAL BİOLOG GÖREVLERİ 1 KEREDE GEÇMİCEK NORMAL DÜZENDE OLCAK METİN2 TR DEKİ GİBİ CAN SIKICI ŞEKİLDE BEKLEME SÜRESİ YANMA OLCAK
OFFİCİAL metin2 tr item_attr düzeni
official metin2 tr dönüşümleri beta silahları-zırhları mavi çelikler 80 lvl silahlar ve diğer itemler dahil
official çırak sandıkları(sandıklar sadece belirlenen levellerde açılcak örk olarak 90 lvl birisi 90 lvl sandıktan bşka diğer sandıkları açamıycak)
Bu istediğiniz özeliikleri yapabilirim.
teşekür ederim 3-4 bin tl gibi bi fiyatla o sistemleri bulcağımdan baya eminim![]()
official dragon soul sistemi (metin2 /de yada bşka yabancı tabanlı olabilir) yazmışsın kardeşim Arkadaş bunu yaptı fakat izmirli değil ne olcak
Başkada yapan yok zaten ?BU sistemleri izmir içi sadece yüzyüze görüşmeyle arıyorum toplu olmasına gerek yok herhangi birini satan izmir içi arkadaşlar özelden ulaşabilir diğer alışveriş türlerini kabul etmiyorum para konusunda her türlü miktara açığım
OFFİCİAL 10 ADET KARANLIK MİLLET GÖREVİ
OFFİCİAL BİOLOG GÖREVLERİ 1 KEREDE GEÇMİCEK NORMAL DÜZENDE OLCAK METİN2 TR DEKİ GİBİ CAN SIKICI ŞEKİLDE BEKLEME SÜRESİ YANMA OLCAK
OFFİCİAL metin2 tr item_attr düzeni
official metin2 tr dönüşümleri beta silahları-zırhları mavi çelikler 80 lvl silahlar ve diğer itemler dahil
official dragon soul sistemi (metin2 /de yada bşka yabancı tabanlı olabilir)
official örümcek sistemi 3.kat (lider dışındakileri ışınlamama sorunu olmuycak piyasadakilerin çoğu bu şekilde)
official devil's catacomb (ilk girişte lider dışındakileri içere ışınlamama sorunu olmuycak)
official ejderha odası şifreli sistem bugsuz 2 yada 4 ch sistemli olabilir
official çırak sandıkları(sandıklar sadece belirlenen levellerde açılcak örk olarak 90 lvl birisi 90 lvl sandıktan bşka diğer sandıkları açamıycak)
official güçlü binek sistemi
official yağmacıları avla görevi
official yüzükler (7 gün süreli ve verdikleri efsunlar tr ile aynı olcak + effect)
official (eğitim dövüşü + haritalı)
epic item basarken itemin efsunları ve taşlarının silinmesi
Bu sistemlerin hepsi elimde official şekilde mevcut npc konuşmaları bile aynı. 3000 4000 tl demişsin bu sistemler okadar etmez paranı boşa harcama.
Yüz yüze alabileceğin birini sanmıyorum çünkü bu sistemleri official şekilde yapan sayılı kişiler bunun içinde yaşadığınız yerlerin uyuşmama şansı yüksek.
eğer incelemek isterseniz files.metintwo.net e girip sistemleri inceleyebilirsiniz.
İzmir içinde oturmuyorum
edit: dragonsoul yok yanlış okumuşum onu ejderha odası sandım.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)