D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Sistem Sökme

Uğur Nedely4

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
3d 17h
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Ay
Başarım Puanı
19
MmoLira
1,414
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba elimde bi yapı var ordam sistem sökücem fakat beceremiyorum hep bi sorun cıkıyor ai destegide alıyom ama sorunları cözemiyorum sökmek istedigim yapıdaki herseyi eksiksiz ve dogru yere ekledigime eminim ama bende eksiklermi var cözemiyorum bunun icin egitim youtubedan yapılmıs ögretici vs bisey varmı önerebiliceginiz grepwin kullanıyorum

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sistem sökmek istiyorsan Öğeyi görmek için üye olmalısınız. bu programı kullan çok yardımı dokunur.
Definesiz sistem sökmek bu işe yeni başladıysan biraz zor AI yardımı alarak ilerliyorsun bazen AI 'nın verdiği çözümler sistemin yapısını bozabiliyor görünüşte hatalarını düzeltiyor olabilir ama sonrasında daha büyük hatalar çıkar.
Sökmeye çalıştığım sistemin client source ve makifle eklentilerinide alıyormusun her ve set fonksiyonlarını takip ediyor musun senin filesinin extren kısmında uyuşmayan yerlerini sisteme göre uyarlıyormusun mesela otomatik av dracarysı söktüğün filesin sürümleri +17 senin eklediğin files düz mantık ise buna göre uyarlıyormusun bunlara ragmen hata alıyorsan konu altına belirt yardımcı olalım.
Adım Adım İlerlemeni Öneriyorum Sistem Sökmeden Önce Eklemeyi Öğrenirsen Sökerken Çok Fazla Zorlanmazsın
Arkadaşlarım Gerekli Bilgileri İletmiş Söktüğün Her Sistem Kendi Filesinde Direk Çalışmaz Uyarlama Yapmalısın Onu da Unutma
Ai yardımıyla zaten uyarlıyorum bakalım önce sorunsuz sistem eklemeyi cözdükten sonra artık göz alısır sistem sökerken dikkat edicegim yerleri ve eksikleri filan iyiyce ögrenmis olurum diye düsünüyorum
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Sistem sökmek istiyorsan Beyond Compare 5 bu programı kullan çok yardımı dokunur.
Definesiz sistem sökmek bu işe yeni başladıysan biraz zor AI yardımı alarak ilerliyorsun bazen AI 'nın verdiği çözümler sistemin yapısını bozabiliyor görünüşte hatalarını düzeltiyor olabilir ama sonrasında daha büyük hatalar çıkar.
Ben sistem sökeceğim zaman grepwin ile arama yapıp orada görünen dosyaları beyond compare ile açıyorum. Bir tarafa kendi dosyalarım diğer tarafta da sistemi sökeceğim dosyaları açıyorum. Bu şekilde oldukça hızlı ve hatasız oluyor. Beyond compare in dizin karşılaştırma modu ile çok kolay oluyor

Ben sistem sökeceğim zaman grepwin ile arama yapıp orada görünen dosyaları beyond compare ile açıyorum. Bir tarafa kendi dosyalarım diğer tarafta da sistemi sökeceğim dosyaları açıyorum. Bu şekilde oldukça hızlı ve hatasız oluyor. Beyond compare in dizin karşılaştırma modu ile çok kolay oluyor
hocam hertüllü denedim ordanda denedim grepwin ile arıyorum zaten notepad++ ile kendi txt ve pylerimi karsılastırıp öylede ekliyorum ama hep hata alıyorum

doğru yerlere ekle aldığın hataları araştır uyumlu hale getir başka sunucuda çalışan herşey sendede sorun çalışmalıdır bu şekilde

doğru yerlere ekle aldığın hataları araştır uyumlu hale getir başka sunucuda çalışan herşey sendede sorun çalışmalıdır bu şekilde
Doğru yerlere ekliyorum hatalarıda cözüyorum fakat sistemi oyun ici calıstıramıyorum syserda vermiyor oyuna girebiliyorum ekledigim seylerle fakat bisey eksik ama bulamıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri