Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sistem Sökme

Uğur Nedely4

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
3g 54862s
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
Başarım Puanı
19
TM Yaşı
4 Ay 14 Gün
MmoLira
1,264
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba elimde bi yapı var ordam sistem sökücem fakat beceremiyorum hep bi sorun cıkıyor ai destegide alıyom ama sorunları cözemiyorum sökmek istedigim yapıdaki herseyi eksiksiz ve dogru yere ekledigime eminim ama bende eksiklermi var cözemiyorum bunun icin egitim youtubedan yapılmıs ögretici vs bisey varmı önerebiliceginiz grepwin kullanıyorum

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sistem sökmek istiyorsan Öğeyi görmek için üye olmalısınız. bu programı kullan çok yardımı dokunur.
Definesiz sistem sökmek bu işe yeni başladıysan biraz zor AI yardımı alarak ilerliyorsun bazen AI 'nın verdiği çözümler sistemin yapısını bozabiliyor görünüşte hatalarını düzeltiyor olabilir ama sonrasında daha büyük hatalar çıkar.
Sökmeye çalıştığım sistemin client source ve makifle eklentilerinide alıyormusun her ve set fonksiyonlarını takip ediyor musun senin filesinin extren kısmında uyuşmayan yerlerini sisteme göre uyarlıyormusun mesela otomatik av dracarysı söktüğün filesin sürümleri +17 senin eklediğin files düz mantık ise buna göre uyarlıyormusun bunlara ragmen hata alıyorsan konu altına belirt yardımcı olalım.
Adım Adım İlerlemeni Öneriyorum Sistem Sökmeden Önce Eklemeyi Öğrenirsen Sökerken Çok Fazla Zorlanmazsın
Arkadaşlarım Gerekli Bilgileri İletmiş Söktüğün Her Sistem Kendi Filesinde Direk Çalışmaz Uyarlama Yapmalısın Onu da Unutma
Ai yardımıyla zaten uyarlıyorum bakalım önce sorunsuz sistem eklemeyi cözdükten sonra artık göz alısır sistem sökerken dikkat edicegim yerleri ve eksikleri filan iyiyce ögrenmis olurum diye düsünüyorum
Çözüm
Sistem sökmek istiyorsan Beyond Compare 5 bu programı kullan çok yardımı dokunur.
Definesiz sistem sökmek bu işe yeni başladıysan biraz zor AI yardımı alarak ilerliyorsun bazen AI 'nın verdiği çözümler sistemin yapısını bozabiliyor görünüşte hatalarını düzeltiyor olabilir ama sonrasında daha büyük hatalar çıkar.
Visual Studio Code İlede Sökebilirsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri