Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhabalar ,
Eklerseniz Görüşebiliriz , İstediğiniz Files Elimizde mevcuttur .
Merhabalar ,
ilk olarak şunu sölemem lazım konuyu sağlıklı okuduysan mutlaka gözüne çarpmıştır yüzyüze alımları tercih ediyorum şuan şahsıma ait herhangi bi skype adresi yok sanırım marcosCC v1 den bahsetmişsin konuda sadece o filesten bahsetmiştim izmir çevresinde isen özelden ulaş herhangi bi adreste görüşürüz
ilk olarak şunu sölemem lazım konuyu sağlıklı okuduysan mutlaka gözüne çarpmıştır yüzyüze alımları tercih ediyorum şuan şahsıma ait herhangi bi skype adresi yok sanırım marcosCC v1 den bahsetmişsin konuda sadece o filesten bahsetmiştim izmir çevresinde isen özelden ulaş herhangi bi adreste görüşürüz
İzmirde malesef ki değiliz teelfonda vs görüşebiliriz dilerseniz .
İzmirde malesef ki değiliz teelfonda vs görüşebiliriz dilerseniz .
görüşme sonucunda anlaşamıycağımız kanısındayım nedenide kesinlikle uzaktan ticaret yapmak istememem çünki filesin alıcağım özelliğin sorunsuzluğu ve sağlamlığı gibi şeler göz önünde bulundurularak vericeğim paranın bi haliye fazla olması ginede satma imkanınız olursa izmir çevresinde özelden ulaşabilirsiniz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)