HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
DepositFiles Premium VarmıClientin mutlaka ufaltılması lazım ylnız Beni sorarsan sorun yok 15 dk da iniyo ama Normal bi net hızında 1.35 gb lik şeyin ne zamanda inceğini tahmin biel demiyom![]()
?DepositFiles Premium Varmı?
Mlf net hızım gerketiğinden fazla olduğu için öle şelere pek para vermiyorum
Clientin mutlaka ufaltılması lazım ylnız Beni sorarsan sorun yok 15 dk da iniyo ama Normal bi net hızında 1.35 gb lik şeyin ne zamanda inceğini tahmin biel demiyom![]()
yıl olmuş 2013 normal bi net hızı dediğin ne kadarki? hala 1mbps kullananmı kaldı
yıl olmuş 2013 normal bi net hızı dediğin ne kadarki? hala 1mbps kullananmı kaldı
Pasha Türkçeleştirip paylaşırsan forumun en iyi filesi.Zor deyip geçme bence imkansız diye birşey yok bende yardımcı olurum.Eminim birkaç çıkarcı Türkçeleştirip paylaşıcak dediğim gibi forumun bu seneki en iyi filesi.
Pasha Türkçeleştirip paylaşırsan forumun en iyi filesi.Zor deyip geçme bence imkansız diye birşey yok bende yardımcı olurum.Eminim birkaç çıkarcı Türkçeleştirip paylaşıcak dediğim gibi forumun bu seneki en iyi filesi.
Türkçe olsa niye böyle bi serverı paylaşıyım
Bu sf türkçe olsa banko 300 online çekersiniz gerisi sizin yeteneklerinize kalmışFazla birşeyi yok ayrıca multi dil ile Türkçe,İngilizce,Almanca ekli questleri incelerseniz farkedersiniz zaten ordan ek olarak Türkçe ekleyebilirsiniz benim ne yazıkki vaktim yok

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)