Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Barbaros2 Server Files [BSD].ova

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar
umarım konu doğru yerdedir.​

Mehmetcan Y.k Arkadaşımızın paylaşmş olduğu ;​

Filesi altanatif bir bsd bulmakta zorlanan arkadaşlarımız olduğundan bulanlarında gerek mysql hatalarıyla karşı karşıya kalmalarından gerekse maridb kurulumlarını sorun yaşamalarından dolayı ;

Kralbenimmmm Arkadaşımızın paylaşmış olduğu;​

bsdsini indirip içerinde bulunan mariadb106 kaldırdım.Yerine Mariadb114 kurdum.
Oyunu çalışır halini test ederek Game -db buildini test ederek .ova şeklini sizlerle paylaşıyorum.Alttaki linkten indirebilirsiniz.

>>Mediafire

Viirtualbox'da Dosya Cihazı içe aktar seçeneğini kullanarak cihazı içeri aktarıyorsunuz.Cihaz aktarım bittikten sonra ;

Ayarlar > Ağ Kısmından Kendi Köprü bağdaştırıcınızın seçili olduğundan emin olun.

Oyunun Filesi kuruludur zaten Oyunu açmak için ;

python3 admin_panel.py
srv1
1

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

indirmek istemeyip mysql şifresi değiştiremeyen arkadaşlarımız için hazır mysql.tar.gz
Alttaki linkten indirebilirsiniz

var/db dizinine atın.

mysql şifre : 1

Oyunu açmak için ;

İYİ KULLANIMLAR DİLERİM.

Yetkililerin Dikkatine Bilgisayarımda Virus koruma olmadığından virus total paylaşamıyorum.indirip taratan olursa konuya eklerim Teşekkür ederim.

@Mehmetcan Y.k Kardeşim paylaşımın için teşekkür ederim Bsd yi konuna ekleyebilirsin.

Edit | CoderPia: Dosya 6.4 GB büyüklüğünde olmasından kaynaklı, nod32 ile taratılmış olup temiz görünmektedir.

Ekli dosyayı görüntüle 175000
Selamlar,

Paylaşım için teşekkürler, paylaşılan dosya nod32 tarafından taratılmış olup konuya eklenmiştir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri