HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Pack dosyasının kerçektende ufaltılması lazım 

object değiştir türkçe olur + questleri kendin türkçe yaparsınsw deki bütün sistemler yüksek ihtimal official birdeyişle orjinal ama nokta kadar biyer bile türkçe deil epey zaman alır birisi kalkıp tr leştşrmeye kalkarsa

bnm 4-5 günümü alır tamamen türkçe yapması ama aklı olupta kullanıcak olan ve kesinliklede bu alt yapıyı kullanan olucaktır kesinlikle türkçesini warez yapmaz 

yalnız sana birsey diyecem kendi filesimi çöpe atıyorum bunu kullancambnm 4-5 günümü alır tamamen türkçe yapması ama aklı olupta kullanıcak olan ve kesinliklede bu alt yapıyı kullanan olucaktır kesinlikle türkçesini warez yapmaz![]()
client desen muhteşem bu clienti 10 gündür arıyordum sonunda buldm 
yalnız sana birsey diyecem kendi filesimi çöpe atıyorum bunu kullancamclient desen muhteşem bu clienti 10 gündür arıyordum sonunda buldm
![]()
Clientin mutlaka ufaltılması lazım ylnız Beni sorarsan sorun yok 15 dk da iniyo ama Normal bi net hızında 1.35 gb lik şeyin ne zamanda inceğini tahmin biel demiyom

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)