mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Files3- 2013 serverfiles v2 # Pasha37

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koray'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clientin mutlaka ufaltılması lazım ylnız Beni sorarsan sorun yok 15 dk da iniyo ama Normal bi net hızında 1.35 gb lik şeyin ne zamanda inceğini tahmin biel demiyom :D

yıl olmuş 2013 normal bi net hızı dediğin ne kadarki? hala 1mbps kullananmı kaldı

yıl olmuş 2013 normal bi net hızı dediğin ne kadarki? hala 1mbps kullananmı kaldı

Pasha Türkçeleştirip paylaşırsan forumun en iyi filesi.Zor deyip geçme bence imkansız diye birşey yok bende yardımcı olurum.Eminim birkaç çıkarcı Türkçeleştirip paylaşıcak dediğim gibi forumun bu seneki en iyi filesi.

Pasha Türkçeleştirip paylaşırsan forumun en iyi filesi.Zor deyip geçme bence imkansız diye birşey yok bende yardımcı olurum.Eminim birkaç çıkarcı Türkçeleştirip paylaşıcak dediğim gibi forumun bu seneki en iyi filesi.

Türkçe olsa niye böyle bi serverı paylaşıyım :) Bu sf türkçe olsa banko 300 online çekersiniz gerisi sizin yeteneklerinize kalmış

Fazla birşeyi yok ayrıca multi dil ile Türkçe,İngilizce,Almanca ekli questleri incelerseniz farkedersiniz zaten ordan ek olarak Türkçe ekleyebilirsiniz benim ne yazıkki vaktim yok:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri