Dostum burada post filan kasmıyoruz.Buraya bişey paylaşmış isen yorum yapmayacaz diye bir kural yok.Eğer post kasmak isteseydim,girer tanışma alanına oradan post kasardım dostum iyi forumlar.
Dostum burada post filan kasmıyoruz.Buraya bişey paylaşmış isen yorum yapmayacaz diye bir kural yok.Eğer post kasmak isteseydim,girer tanışma alanına oradan post kasardım dostum iyi forumlar.
Bilmediğin birşey var.
Benim konuma konu içeriğiyle alakasız ''Teşekkürler'' vb yazılırsa o post kasmak olur.
Tabiki yorum yazma hakkın var ama YORUM yazmalısın.
Bunu konu ile alakalı bir yorum olarak sen değerlendirirsen benim için hava hoş
Teşekkürler de post olur doğrudur.Fakat hayırlı satışlar,kolay gelsin post değildir umarım,hayırlı satışlar.Bilmediğin birşey var.
Benim konuma konu içeriğiyle alakasız ''Teşekkürler'' vb yazılırsa o post kasmak olur.
Tabiki yorum yazma hakkın var ama YORUM yazmalısın.
Bunu konu ile alakalı bir yorum olarak sen değerlendirirsen benim için hava hoş
Teşekkürler de post olur doğrudur.Fakat hayırlı satışlar,kolay gelsin post değildir umarım,hayırlı satışlar.
Benim ilk sayfasa yazmış olduğum mesajda anlatmak istediğim şey bana yorum yada eleştiri yapılmasını istememdi.
Hayırlı satışlar diyebilirsiniz tamamdır ama devamı gelmeli bana göre.
Hayırlı satışlar rezaletler yada Hayırlı satışlar çok iyiler olabilir değilmi ?
Anlamları uçlarını açık bırakınca farklı yerlere sapıyor bu durumdanda bizzat ben rahatsız oluyorum.
Yeterince açık oldum sanırsam.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)