Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı .gr2 texture yolu değişince gözükmeme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bayrava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 336

bayrava

Level 1
Üye
Konular
7
Çözüm
1
Online süresi
2d 13h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 1 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
27
MmoLira
591
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Sunucuma yeni item eklerken .gr2 dosyalarından bazılarının texturelerinin yolunu değiştiriyorum. Kullandığım program "Granny Texture Changer" aslında .gr2 dosyasını granny viewer ile açtığımda yolu değişmiş ve istediğim texture gözüküyor. Fakat oyunun pack dosyalarına attığımda model gözükmüyor.

bu durumu nasıl çözebilirim ?
Sebebi ne olabilir granny sürümü ile mi ilgili ?
veya texture yolunu daha temiz nasıl değiştirebilirim?

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
bende bu uygulamayı kullanıyordum aslında ama olmuyordu.

internetten görseldeki gibi bir uygulama buldum ve bundan texture yolunu değiştirince bütün problemim çözüldü. nedense diğer uygulama benim modelimi bozuyordu. Artık kullandığım windows sürümünden mi yoksa serverimdaki granny sürümünden mi anlamadım ama bu uygulama sayesinde sıkıntımı çözdüm.

Çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için.

1761053508703.png
Eklediğin iteme bağlı, Eğer item zırh ise msm dosyalarında da değişiklik yapmalısın.

Eklediğin iteme bağlı, Eğer item zırh ise msm dosyalarında da değişiklik yapmalısın.
Eklediğim item aslında 30 ve 75 level silahlarının yeni versiyonları bu silahların .gr2 lerini kopyaladım isimlerini değiştirdim. Texturelerinide aldım renk ve isim değişikliği yaptım ve bir pack oluşturdum. Aşağıda .rar olarak bıraktım isterseniz sizde bakabilirsiniz. Ama nedense model oyunda gözükmüyor ve bu durum texture yolunu değiştirdiğimde oluyor. Birebir aynılarını attığımda yeni eklediğim silahlar aynı 30 ve 75 silahları gibi gözüküyor fakat texture yolu değiştirdiğimde model bile gözükmüyor

Ekli dosyalar

Granny Texture Changer hatalı yapmış bende boş texture gözüküyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)