HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar OyunKur adlı firma'dan Metin2 sunucusu almayı planlıyorum fakat bu firma hakkındaki görüşlerinizi almak istedim.. ;
1- Güvenilir mi?
2- İlgili mi?
3- Müşterileri memnun ediyor mu?
4- Parayı aldıktan sonra sunucuları kapatma gibi bir alışkanlığı var mı?
Bu sorularımı cevaplarsanız ve benim düşüncelerimin gelişmesine yardımcı olursanız teşekkür ederim..
1- Güvenilir mi?
2- İlgili mi?
3- Müşterileri memnun ediyor mu?
4- Parayı aldıktan sonra sunucuları kapatma gibi bir alışkanlığı var mı?
Bu sorularımı cevaplarsanız ve benim düşüncelerimin gelişmesine yardımcı olursanız teşekkür ederim..

Turkmmo Rankı Yok Sanırım Uzak Dur Yoksa![]()
Hımm göz önünde bulunduracağım teşekkürler...

1- Güvenilir mi? Fikri Abiye Güveniyorum , Bu Sektörde Yeni Bir Cag Başlatcagına İnanıyorum.
2- İlgili mi? Fikri Abi Yaşı Geregi Biraz Geç Cevap Verebilir ,
3- Müşterileri memnun ediyor mu? Fikri Abi Şuana Kadar Kimseyi Magdur Etmemek İçin İntel Makina Alıcaktı Metin2de Lag Yapmıyormus.
4- Parayı aldıktan sonra sunucuları kapatma gibi bir alışkanlığı var mı? Öle Birşey Olmıcagından Adım Gibi Eminim.
Bu Arada , Filesleride Kendilerine Ait . 3015 Numaralı YS Belgesine Mevcutlar Fakat , TİB ' De Bu Hafta Yayınlanmasını Bekliyorlar . Yayınlanıncada Turkmmoda Rank Alıcaklar.
3- Müşterileri memnun ediyor mu? Fikri Abi Şuana Kadar Kimseyi Magdur Etmemek İçin İntel Makina Alıcaktı Metin2de Lag Yapmıyormus.
4- Parayı aldıktan sonra sunucuları kapatma gibi bir alışkanlığı var mı? Öle Birşey Olmıcagından Adım Gibi Eminim.
Bu Arada , Filesleride Kendilerine Ait . 3015 Numaralı YS Belgesine Mevcutlar Fakat , TİB ' De Bu Hafta Yayınlanmasını Bekliyorlar . Yayınlanıncada Turkmmoda Rank Alıcaklar.
1- Güvenilir mi? Fikri Abiye Güveniyorum , Bu Sektörde Yeni Bir Cag Başlatcagına İnanıyorum.
Yorumunuz için teşekkürler OyunKur ' a bende güveniyorum sağlam bir firmaya benziyor zaten Fikri Abi nin konuşmasından belli iyi güzel bir abi olduğu....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)