- Konular
- 167
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
öncelikle slm arkadaşlar ben faze oyunu bırakıyorum
oyunda 1 kac dostum yüzünden duruyordum zaten onlar kendilerini biliyor isim vermeye gerek yok
oyun zaten iyice cıglıgından cıktıgı zamanlardayız şuanda user sıkıntısı var + millet okadr birbiriyle samimi olmuş item çalınma olayları v.s v.s
benide oyunda sinir eden bi kac kişi var habire gelip yancarlarla küfür etmek cart curt biz bieşy yaptıgımız zaman suç bizde tabiki her zaman
dogru söyleyeni 9 köyden kovalarmış diye bi atasözümüz var
arkadaşlar kendinize ii bakın ben size carlarımı yazayım hepsinden size slmlar
FAZE/Critique/KaRaBaSaN06/lipozrom/IIIEZELIII/xxleonidas01xx/ ve bu bi kaç çarımın şamanlarıda var aklıma gelmeyen en azından 12 15 arası car kastım ama yapacak bişey yok kendinize ii bakın
oyunda beni sinirlendirip küfür ettigim arkadaşlarımdan cok özür dilerim ama siz beni sinirlendirdiniz ii günler ii oyunlar
oyunda 1 kac dostum yüzünden duruyordum zaten onlar kendilerini biliyor isim vermeye gerek yok
oyun zaten iyice cıglıgından cıktıgı zamanlardayız şuanda user sıkıntısı var + millet okadr birbiriyle samimi olmuş item çalınma olayları v.s v.s
benide oyunda sinir eden bi kac kişi var habire gelip yancarlarla küfür etmek cart curt biz bieşy yaptıgımız zaman suç bizde tabiki her zaman
dogru söyleyeni 9 köyden kovalarmış diye bi atasözümüz var
arkadaşlar kendinize ii bakın ben size carlarımı yazayım hepsinden size slmlar
FAZE/Critique/KaRaBaSaN06/lipozrom/IIIEZELIII/xxleonidas01xx/ ve bu bi kaç çarımın şamanlarıda var aklıma gelmeyen en azından 12 15 arası car kastım ama yapacak bişey yok kendinize ii bakın
oyunda beni sinirlendirip küfür ettigim arkadaşlarımdan cok özür dilerim ama siz beni sinirlendirdiniz ii günler ii oyunlar
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
real hayatda başarılar :l04:
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Rekor bilişim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)