- Konular
- 1,572
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Alıntı:
Berdina adlı üyeden alıntı
BU BİR DEGİL İKİ DEGİL BİZDE ÇOCUK DEGİLİZ SABRIMINDA BİR SONU VAR BUNLARIN NE MANAYA GELDİNİ ANLIYCAK KADAR OLGUNUZ OYUNU BU KADAR ÇİRKEFLEŞTİRMEYE KİMSENIN HAKKI YOK SİZDEN RİCAM İLGİLENMENİZ BU HER KIMSE ARTIK HADDİNİ BİLSİN ÇOCUK YASINA VERIYORUM FAKAT BU KADARIDA FAZLA BUYRUN SS LER İNCELEYİN LÜTFEN:mad
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
:
BU ŞEKILDE BİR BAYANI OYUNDA KIMSENIN BU DENLI HAKARET VE HAYSİYETSİZCE LAFLARLA KELIMELERLE OYUNDAN SOGUTMAYA HAKKI YOK BÖLE YAZMAYA DEVAM ETTİKÇE TÜM SS LERİ BURDA YAYINLIYCAM BAKALIM NEREYE KADAR GİDİCEK: TŞKRLER İİ FORUMLAREtrafinizdaki arkadas grubunuzun bizim arkadaslarimiza söyledigi sözleri neden koymadiniz buralarada sana söylenen sözleri koymussun necati dediginiz insan neler neler söylüyor onlari neden eklemiyorsunuz buraya ss olarak yanınızdaki aynı karakterdeki insanlarinz arkadas dediginiz insanlariniz grubunuzdaki insanlarin sözlerini neden koymuyorsunuz burayada bu konuyu açmişsin etrafinizdaki insanlarin yaptiklarindan rahatsiz olmus oyundan sogumusuz diyorsunuzda bizde artik tiskindik biliyormusunuz? sizlerin arasinda bulunan bazi insan lar yüzünden çenelerini tutamayan insanlar yüzünden tiskindim artik şahsen bazilarinizdan oyundan sogumuşuz demişsinde sogumayi biliyorsunuz demek elinizden geleni yapmakdanda geri kalmiyorsunuz bi yandanda sizlerin arasinda bulunan insanlardan artik tiskindim biliyormusunuz? bunuda acik net sekilde belirtiyim burada azınızdan cikan laflari hiç bi sekilde bilmeyen insanlarsiniz bizde ekleyip koysak bu ssleri bunun yanında bişi deil çenenizi tutmasini bilin anladınızmı sözüm kimlere onlar kendilerini cok iyi biliyorlar ağzinizdan cikanı kulagınız duysun malesef sizin gibi bizde maruz kalmak zorunda deiliz sizin agzinizdan cikan onca densiz haddi hesabi olmayan kelimelere iftiralara kendinize ceki düzen verin konusmaya calistiginiz insanlara gelisi güzel ulu orta laf söylerseniz karsiligindada alirsiniz azinizin payini bundan da süpeniz olmasin cenenizi tutunki laf söylemesin kimse size söylerseniz söylerler bunuda unutmayin ! vede haddinizi bilinturkmmo
Görende Seni Çok Dürüst Biri zannetcek Biz Aslında Sizin Gibilerin Yüzünden Soguduk ewet dogru 2 yüzlüler maden öle dion ya yok şöle konuşmus dıon ya madem öle verceksın buraya. HERKEZDE GÖRCEK
nedemek la gelsın yanıma uzansın beraber yatalım fılan
Bundan Sonra Dicem: HERZAMAN YANIMA UZAN ZEYNEP GEL YAT YANIMA DICEM NASI OLSA SSLİK DEİLMİŞ ÇÖLDE HERZAMAN DICEM EGER CEZA ALIRSAK GORUSCEZ Hakaret deılmısde konuyu kapatıorlar
bundan sonra bende konuscam eger bunlar ceza almıorsa
dicemkı ZEYNEP YANIMA GEL YATALIM DİCEM ONDAN SONRA da Başkası dıcekkı CIK SIRADA BEN Varım nası Olsa SSLİK DEİL İYİ BİŞEY HAKARET DE DEİL HEMEN KONUYU KAPATSINLAR OH OH CEZA ALMASINLAR OH OH
bundan sonra bende dıcem EWET BİRİDE BANA BAN VERSIN ozaman goruscez
Katta Ben Bunlardan Daha Da az Hakaret ettigim İcin 15 GÜN BAN YEDIM BU OYUNDA HAKSIZLIK VAR Nası bu konuyu hemen kapatılar burdan admınlere seslenıom hayırdır
Tekerlikli Sandalyeye mahkum denınce 15 gun GEL YANIMA YAT DIYINCE 0 gun
oh oh oh ne adalet adminler sıze dıom
SADECE SOZDE DEMIORUM ALIN SSEMİN FOTOSU TİCKETTEN GELEN CEVAB YANI FOTO GONDERILDI BU SEBEBDEN BAN YEDIN DIE
TEKERLİKLİ SANDALYEYE MAHKUMSUN DEDIGIM ICIN 15 gun yedım
BUNLAR GEL YANIMA YAT DIYINCE 0 gun konu kapatılıor
TARAF TUTULIOR BU OYUNDA adletsız yanı
alın fotosu
Beni VEREN ARKADAS
BEN BU SSDEN 15 gün BAN YIYIORSAM Ccok buyuk bı Taraf tutma var bu oyunda
ARKADAŞLAR GeL YANIMA YAT Yanıma sarıl filan
TEKERLİKLİ SANDALYEYE MAHKUMSUN DEDIGIMDE 15 gun ooooo süper ADALETİNİZ var
Adminler gmler yönetıcıler
Bi Konuyada dikkatli bakın Onlar Yapınca Konu kapansın Biz yapınca 15 30 gun yıyıelım ben bu oyunda adaletsızlık var dıorumda ınanmıorlar bu SÖZDEN 15 gun yedım inanılmaz deılmı
bıde dıger arkadaslara bakalım
YAT YANIMA SABAHA KADAR 0 gun
Digeri Cıkar CABUK SEN GIT SIRADA BEN varım 0 gün
cok iyi bi adalet iyi iyi devam edin
BURDAN ADMİNLERE SESLENIORUM
LUTFEN BİZDE OYUNCUYUZ! Ayrım kayrım yapmayın!
Nası Ben Ceza aldıysam hemde 15 gün aldıysam karşımdakınınde almasını isdıorum
adamlar Resmen Damla Gel Sabaha KAdar Yanıma uzan dıor bu lafı ıyı anlayın!
Başkası Cıkıor Sırada ben varım yaw ne bıcım adalet
eger bişi olmazsa
ÇÖLDE VEYA BAŞKA YERDE BENDE DICEM ZEYNEP Yanıma gel yat dıcem
eger ban yersem ozaman goruscez

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Lan Murat msn konuşurken nasıl demiştin bana oyun kapanıp gidecek ama oyun için küfür edilmez demiştin
ee senin en yakın arkadaşın küfür değil 2 katını demiş lan sende gözünü yumuyosun böyle büyük hakarete
Lan seninde sevgilin var lan onu düşün hee deki sen kendinden başka kimi düşünüyonki
terbiyesizler sizi Acıyorum size beeeee yazık gerçekten yazkkk:ka24::ka24:
yani terbiyez oldugunu biliyoduk ama bu kadar oldugunu aklımdan bile ğeçmemişti........
Bu güne kadar hep tutdum kendimi ama artık hiç te umrumda degil ben bir oyuncu olarak buraya rahatsız edildim ss mı koyuorum birileri yorum yazdırıp üzerine vaaz verip konuyu kılıtlıyor bu sayede kımın ne oldungu anlamış oldum kişiligim üç beş para etmez çapulculukla bi yerlere gelmiş kişilikleri bozuk kım olursa olsun burdanda lafımı esirgemem marız kalan iahsiyetsiz oki madem maruz kaldında ben gibi buraya neden o ss leri koymadım buraya ss koymaktanmı utandın burdan utanıyorsan tc ket sistemi diye bişey var bak ben utanmadan koyuyorum sizlerin rezılıgnızı herkes görsün diye ben kımseye yalakalıkla bu oyunda bir yerlere gelmedim kımsenın peşindede pervane olmaıdm varsa ss leri koyarsın kım se cezasını çeker canı cehenneme dersin işte ben sana o zaman delıkanlı derim ama olmayan bişeyıde burdan tutupta siz günah keçisi lazımmış işte sen gel sunu söle sen gel bunu söle biraz ahlaklı olun be adaletlı olun surdan yazmadınız bişey kalmadı günlerce tek bir kelıme yazmadım kımseye işine gelene ban atılır işine gelmeyene kılıt vurulur vaaz verilir bumu oyun adaletınız sizin slm verene canım cicim vermeyene yannış anlaşılmıştır ölemi e o zaman su oyuna döktügüm para haram zıkkım olsun zehir olsun en yakınalırnızdan cıksın ii ya o öle demişte işte oda ondan demiş bilmem neden demiş bana insan ol olamıyorsan hiç konuşma vaaz da verme kımden neden rahatsız oluyorsan onu buraya koyar gereklı cezasını vermelerıne izin verirsin peşine insan takıpta tutuşma bu kadarda aciz olma sen kım benim seviyeme gelmek kım bu lafımda birilerine gider çok şükür aciz olmadım bu güne kadar kımın ne oldugunu anladım sizde anladınız bana vaaz veren zavallı nasıl bu konuma geldin şimdi ap açık ortada senın acaba benım kadar oyun geçmişin varmıdır olsa zaten konuma gelip yorum yapmaz görevin yapardın ama nafile şimdi gereken ney ise yap ta görelim bakalım ne kadar haysiyetlısn umarım anladın sana bir abla nasihatı vermek isterdim ama bu kadar düşürmeyim seni zaten belli acık ettin kendini aynalarla barısık ol anlarsın nedemek ıstedımı hadi ii görevler .
Murat sen herkese abilik tavsiyosun ozaman o loncadaki adamlarına söyle kavga ediyoruz evet ama abrtamaya gerek yok o berk 16 yaşındaki çocuk lan o kimişki böyle laflar desin kimseye be
azcık tertip terbiye öğrenin yav
hem berk orda o tarz şeyler konuşmuş snede herzamnaki gibi haha demiş geçmişsin burdada yan geçmeye çalışıyosun
bende necatiye katılıyorum eer o loncadan biri damlaya bişey desin
benden 3 katı gelecek o senin sevgili zeynebine andınmı la gurursuz
eer biri bişey desin gör o 7 Kocalı Hüznümün Halini
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 161
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
aferin ban yemişsin bak ne güzel
çeneni tut yigenim
sen de cok iyi biliyorsun neler yaptigini ben sözümün arkasindayim söyledimse cezam varsa atilsin ban sorun deil
gereksiz işlerin adamısın unutma bu sözümü senin yaptiklarin varya su oyunda insanlara haddini o kadar astiki bardagi bile cokdan tasirdi ben ne yaptimsa ne söyledimse arkasindayim unutma sözümüde yemem ben senin yaptiklarinin yanında bunlar bişi deil be
oyundan sogumus haha gelde gülme olm cenenizi tutmayan sizlersiniz önceki yorumlarimda yazdim konuyu görünce bunada cakim dedim bi yorum varsa cezasi ban yer carlar kisasa kisasi severim bilmiyorsan ögren ne yaparsan yap sen deilmisin lan 54 lv carla gelip anamıza bacimiza sevdigimiz insana küfür eden aşalik? ama sorsan sen deilsin dimi
öyle ya gelen pmleri eklesem 5 6 adam senin oldugunu söyledi o sslerde hepside duruyor sslerin senin o küfür ettigin carin bile senin oldugunu bilen bi zamanlar iyi geçindigin arkadasim dedigin insanın azindan söylenen lafdir bunlar varsa dedigim gibi ban yesin çarim sorun deil
sen ban yemişsin haketmişsin sen kimsinki bana hakaret ediceksin lan? yap et ondan sonra gel buraya konus varmı olm öle gerekesiz bi insansin harbiden konusmaya kaale bile alinmaz bi insansin cok söyledim sana bunu sen anca varya tepinir çulunu yirtarsin soguma diyorsunda akşam yapilan savasda bile çenen hiç susmadi nasil bi insansin sen yaw sunuda kafana sok iyi kimse taraf tutmaz oyunda koyulan kurallar belirlidir kim ne yapmişsa cezasinida ceker gereken yapilir emin ol sana burada tartismak için yorum atmiyorm varsa bi cezam atilir ban ekledigin ssde işlem görür sizler gibiler yüzünden bizler soguduk bu oyundan be yazik
çeneni tut yigenim
sen de cok iyi biliyorsun neler yaptigini ben sözümün arkasindayim söyledimse cezam varsa atilsin ban sorun deil
gereksiz işlerin adamısın unutma bu sözümü senin yaptiklarin varya su oyunda insanlara haddini o kadar astiki bardagi bile cokdan tasirdi ben ne yaptimsa ne söyledimse arkasindayim unutma sözümüde yemem ben senin yaptiklarinin yanında bunlar bişi deil be
oyundan sogumus haha gelde gülme olm cenenizi tutmayan sizlersiniz önceki yorumlarimda yazdim konuyu görünce bunada cakim dedim bi yorum varsa cezasi ban yer carlar kisasa kisasi severim bilmiyorsan ögren ne yaparsan yap sen deilmisin lan 54 lv carla gelip anamıza bacimiza sevdigimiz insana küfür eden aşalik? ama sorsan sen deilsin dimi
öyle ya gelen pmleri eklesem 5 6 adam senin oldugunu söyledi o sslerde hepside duruyor sslerin senin o küfür ettigin carin bile senin oldugunu bilen bi zamanlar iyi geçindigin arkadasim dedigin insanın azindan söylenen lafdir bunlar varsa dedigim gibi ban yesin çarim sorun deil
sen ban yemişsin haketmişsin sen kimsinki bana hakaret ediceksin lan? yap et ondan sonra gel buraya konus varmı olm öle gerekesiz bi insansin harbiden konusmaya kaale bile alinmaz bi insansin cok söyledim sana bunu sen anca varya tepinir çulunu yirtarsin soguma diyorsunda akşam yapilan savasda bile çenen hiç susmadi nasil bi insansin sen yaw sunuda kafana sok iyi kimse taraf tutmaz oyunda koyulan kurallar belirlidir kim ne yapmişsa cezasinida ceker gereken yapilir emin ol sana burada tartismak için yorum atmiyorm varsa bi cezam atilir ban ekledigin ssde işlem görür sizler gibiler yüzünden bizler soguduk bu oyundan be yazik- Katılım
- 26 Ağu 2011
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 161
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
lan olm sorunlumusun sen? zeynebin ne alakasi var konuyla sana kaç kere diyicem lan adini azina alma diye zeynebin anlamıyormsun olm sen lafdan sözden ne utanmaz arlanmas bi insansin sen karakterin nasil bişi senin yaw alla alla asabımı boz ma gece gece benim gereksiz varlik insan fazlaligisin olm sen harbiden yorumlarina dikkat et lan sakın adını azina alma zeynebin germe beni gece gece asabimi bozma ayagini denk al soytariya baksana yaw gidin olm sorununuz kimleyse onunla halledin çözün uzak durun lan bizden allahin belasimisin olm sen? nasil bi yaratiksin sen yaw alla alla tiskindim olm artik senden valla billa insan misin diye cok düşünüyorum dahada sabrimi zorlama sakın olaki adını azina bile alma lan zeynebin sorunlumusn evladim sen? aklindan zorun filan mı var varki bu kadar tepiniyorsun bişileri ayirt edemiyormusun evladim sen? aklin bu kadarmı calisiyor senin? hayret bişi ya suraya bak bes kurusluk insan bile deilsin seninlemi uıgrasicaz gece gece ss varsa elinde koy işlem görsün konuyu saçmalastirmişsin resmen alakasi olmayan saçmalik ötesi konusma olm sen deyilmisin lan oyunun içinde rahatsizlik veren zeynebe aksam daha iftira atmadinmi ? onca lafi söyleyen benmiydim oyunun içinde simdi neyin davasindasın sen? yanındaki adamlar bile gördü lan neler neler söyledin o kiza olm sana tekrar söylüyorum bak zeynebin adını azına bile alma anladınmı? bunu o boş beynine sok gerçi kafan almiyor seninde iyice sok kafana oyun içinde rahatsislik verme bize nede burada anladınmı? adımızı zikretme bile bu bize en büyük iyiligin olur kendi pisliginin içinde bogul anladınmı? bizlerden uzak dur çeneni tut senden kimsenin bişi istedigi yok baska ne haln varsa gör allah'a yakin bize uzak ol anladınmı_?????????
- Konular
- 1,572
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
aferin ban yemişsin bak ne güzelçeneni tut yigenim
sen ban yemişsin haketmişsin sen kimsinki bana hakaret ediceksin lan? yap et ondan sonra gel buraya konus varmı olm öle gerekesiz bi insansin harbiden konusmaya kaale bile alinmaz bi insansin cok söyledim sana bunu sen anca varya tepinir çulunu yirtarsin soguma diyorsunda akşam yapilan savasda bile çenen hiç susmadi nasil bi insansin sen yaw sunuda kafana sok iyi kimse taraf tutmaz oyunda koyulan kurallar belirlidir kim ne yapmişsa cezasinida ceker gereken yapilir emin ol sana burada tartismak için yorum atmiyorm varsa bi cezam atilir ban ekledigin ssde işlem görür sizler gibiler yüzünden bizler soguduk bu oyundan be yazik
Sen Kimsin ki Bana Yegnim Diorsun Bir Yegen VArsa oda Sensın Lan Buyur İşde Konusdugu laftan bellı aferim senın gıbılere denir 2
Varsa Olm Benım konusduklarım koyacaksın buraya cıkıpda buraya BIDI BIDI YAPMICAKSIN
yok böyleymıs yok söyleymiş senın ne oldugunu herkez bilior sen sunu kafana sok olm KİMSE TUTUPDA TARAF TUTAMAZ madem ceza yokmus sslik olay deilmiş gel sabaha kadar yanıma yat demek
bundan sonra HERGUN BENDE DİCEM varmı lan dıcen?
hepde ZEYNEPE dicem Diger Arkadaslarımda cıkcak dıcekkı CIK SIRADA BEN VERIM sende kabullencenmı?
hadi başkada bişi yazmıorum nese
bende hergun DİYCEM sizde zorunuza gıderse alın verın madem sslik deil hakaret de sayılmıoor serbest
öle mi dıorsun yanı
BU TARAF TUTMA DEILDE NE ? öğrendıgımız de ıyı oldu
hergun dıyormuyum demıormuyum gorcenız lan
dıgerlerı de cıkıp NECO SEN CIK SIRADA BIZ VARIZ dıcek
hepsi gircekler sıraya zeynep için bak bakalım sen buraya cıkıpda sslik deilmi diceksın burayada yazıorum
hadii başkkada bişi yazmıorum tartısmaya cekme konuyu

- Konular
- 115
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu güne kadar hep tutdum kendimi ama artık hiç te umrumda degil ben bir oyuncu olarak buraya rahatsız edildim ss mı koyuorum birileri yorum yazdırıp üzerine vaaz verip konuyu kılıtlıyor bu sayede kımın ne oldungu anlamış oldum kişiligim üç beş para etmez çapulculukla bi yerlere gelmiş kişilikleri bozuk kım olursa olsun burdanda lafımı esirgemem marız kalan iahsiyetsiz oki madem maruz kaldında ben gibi buraya neden o ss leri koymadım buraya ss koymaktanmı utandın burdan utanıyorsan tc ket sistemi diye bişey var bak ben utanmadan koyuyorum sizlerin rezılıgnızı herkes görsün diye ben kımseye yalakalıkla bu oyunda bir yerlere gelmedim kımsenın peşindede pervane olmaıdm varsa ss leri koyarsın kım se cezasını çeker canı cehenneme dersin işte ben sana o zaman delıkanlı derim ama olmayan bişeyıde burdan tutupta siz günah keçisi lazımmış işte sen gel sunu söle sen gel bunu söle biraz ahlaklı olun be adaletlı olun surdan yazmadınız bişey kalmadı günlerce tek bir kelıme yazmadım kımseye işine gelene ban atılır işine gelmeyene kılıt vurulur vaaz verilir bumu oyun adaletınız sizin slm verene canım cicim vermeyene yannış anlaşılmıştır ölemi e o zaman su oyuna döktügüm para haram zıkkım olsun zehir olsun en yakınalırnızdan cıksın ii ya o öle demişte işte oda ondan demiş bilmem neden demiş bana insan ol olamıyorsan hiç konuşma vaaz da verme kımden neden rahatsız oluyorsan onu buraya koyar gereklı cezasını vermelerıne izin verirsin peşine insan takıpta tutuşma bu kadarda aciz olma sen kım benim seviyeme gelmek kım bu lafımda birilerine gider çok şükür aciz olmadım bu güne kadar kımın ne oldugunu anladım sizde anladınız bana vaaz veren zavallı nasıl bu konuma geldin şimdi ap açık ortada senın acaba benım kadar oyun geçmişin varmıdır olsa zaten konuma gelip yorum yapmaz görevin yapardın ama nafile şimdi gereken ney ise yap ta görelim bakalım ne kadar haysiyetlısn umarım anladın sana bir abla nasihatı vermek isterdim ama bu kadar düşürmeyim seni zaten belli acık ettin kendini aynalarla barısık ol anlarsın nedemek ıstedımı hadi ii görevler .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)