- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 161
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
tekrar söylüyorum bak sana kafana iyi sok bunu baska yorum yazmıyorum sakın olaki oyun içinde rahatsizlik verme kimseye kime napiyorsanda yapda bizden uzak ol elinde ss varsa koyarsin buraya ben sözümünde arkasindayim ban yicek bişi varsa zaten gereken yapilir senin gibi gereksiz bi insanla ugrasmak bile faydasiz olur sen yolunu cizmişsin aslanım gereksiz işlerin adamısın sen boş bi adamsın
sakın olaki adımızı bile zikretme sana tavsiye ne yapiyorsan yap kendi pisliginin içinde bogul anladınmı? bizleri alet etmeye calisma sorununnda varsa kiminle varsa git onun la hallet sorununu sakın olaki zeynebe tek lafin olmasin oyunun içinde rezil bi insansin zatende dahada batma senin gibi bi insan gerçekten fazlalikdir bu yorumlarda sana kapak gibi gelsin tmmmi adımızı zikretme olm zor bişi deil cok bişi istemiyoruz senden muahhap olma yeter anladınmı? savasinida ediyorsan et oyununu oynuyorsan oyna bize uzak allah'a yakin ol sen sag biz selamet anliyorsun beni? ugrasmayada calisma zaten gücü n yetmez buna anca kendi pisligin iiçinde bogulursun sana son sözüm budur sakın olaki adımızı azina bile alma oyun içerisinde nede burada sakın zeynebe ne senin nede o çanakci arkadaslarinin tek lafi olmasin bu konuda yazdigim yorumlari git o arkadaslarina da söyle sakın olaki tek sözünüz olmasin zeynebe delikanli olun olm az delikanli adam olun az adam bilmiyorsanız ögrenin rahatsizlikdan baska bişi vermiyorsunuz hepinize söylüyorm bakin oyun içinde ki rahatsizlik verdigini sananlar? adımızı zikretmeyin bakn altini ciziyorum Zeynebin adını azınıza bile almayin anladınızmı sokunn bunu kafaniza içine sokun hemde anlatabildim sanırsam yeterli adam olana lafim anlayana anlamayana bişi yok
sakın olaki adımızı bile zikretme sana tavsiye ne yapiyorsan yap kendi pisliginin içinde bogul anladınmı? bizleri alet etmeye calisma sorununnda varsa kiminle varsa git onun la hallet sorununu sakın olaki zeynebe tek lafin olmasin oyunun içinde rezil bi insansin zatende dahada batma senin gibi bi insan gerçekten fazlalikdir bu yorumlarda sana kapak gibi gelsin tmmmi adımızı zikretme olm zor bişi deil cok bişi istemiyoruz senden muahhap olma yeter anladınmı? savasinida ediyorsan et oyununu oynuyorsan oyna bize uzak allah'a yakin ol sen sag biz selamet anliyorsun beni? ugrasmayada calisma zaten gücü n yetmez buna anca kendi pisligin iiçinde bogulursun sana son sözüm budur sakın olaki adımızı azina bile alma oyun içerisinde nede burada sakın zeynebe ne senin nede o çanakci arkadaslarinin tek lafi olmasin bu konuda yazdigim yorumlari git o arkadaslarina da söyle sakın olaki tek sözünüz olmasin zeynebe delikanli olun olm az delikanli adam olun az adam bilmiyorsanız ögrenin rahatsizlikdan baska bişi vermiyorsunuz hepinize söylüyorm bakin oyun içinde ki rahatsizlik verdigini sananlar? adımızı zikretmeyin bakn altini ciziyorum Zeynebin adını azınıza bile almayin anladınızmı sokunn bunu kafaniza içine sokun hemde anlatabildim sanırsam yeterli adam olana lafim anlayana anlamayana bişi yok- Katılım
- 14 Haz 2011
- Konular
- 1,572
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
tekrar söylüyorum bak sana kafana iyi sok bunu baska yorum yazmıyorum sakın olaki oyun içinde rahatsizlik verme kimseye kime napiyorsanda yapda bizden uzak ol elinde ss varsa koyarsin buraya ben sözümünde arkasindayim ban yicek bişi varsa zaten gereken yapilir senin gibi gereksiz bi insanla ugrasmak bile faydasiz olur sen yolunu cizmişsin aslanım gereksiz işlerin adamısın sen boş bi adamsınsakın olaki adımızı bile zikretme sana tavsiye ne yapiyorsan yap kendi pisliginin içinde bogul anladınmı? bizleri alet etmeye calisma sorununnda varsa kiminle varsa git onun la hallet sorununu sakın olaki zeynebe tek lafin olmasin oyunun içinde rezil bi insansin zatende dahada batma senin gibi bi insan gerçekten fazlalikdir bu yorumlarda sana kapak gibi gelsin tmmmi adımızı zikretme olm zor bişi deil cok bişi istemiyoruz senden muahhap olma yeter anladınmı? savasinida ediyorsan et oyununu oynuyorsan oyna bize uzak allah'a yakin ol sen sag biz selamet anliyorsun beni? ugrasmayada calisma zaten gücü n yetmez buna anca kendi pisligin iiçinde bogulursun sana son sözüm budur sakın olaki adımızı azina bile alma oyun içerisinde nede burada sakın zeynebe ne senin nede o çanakci arkadaslarinin tek lafi olmasin bu konuda yazdigim yorumlari git o arkadaslarina da söyle sakın olaki tek sözünüz olmasin zeynebe delikanli olun olm az delikanli adam olun az adam bilmiyorsanız ögrenin rahatsizlikdan baska bişi vermiyorsunuz hepinize söylüyorm bakin oyun içinde ki rahatsizlik verdigini sananlar? adımızı zikretmeyin bakn altini ciziyorum Zeynebin adını azınıza bile almayin anladınızmı sokunn bunu kafaniza içine sokun hemde anlatabildim sanırsam yeterli adam olana lafim anlayana anlamayana bişi yok
olm sende sunu kus kadar kafana sok gelde sabaha kadar yanımda yat diyen kim la berk senın neyin lan berk ? kime soylemıs damlaya bundan sonra damlaya kim bir laf soylesın ayni yanıtı o zaynep alacak sanada ben bunu soyliyom lan damla soylerken haha diyon zeynep gelince zurunamı giti lan o birteksen senın neyin lan ayni evde kalıyonuz demek sen soyliyon onun ustune atıyon bak olm gine diyom o yakamozdan damlaya kim en ufak bir kelime etsın 2 katını zeynep alacaktır karsılığını sende bunu o kafana sok asıl bir laftan sözden anlamıyanda varsa sensın olm ben deyil o zamn bende senın gibi yapım lan laf soyletım sonra ben yapmadım diyim ama gine diyom lan o kıza o loncadan biri bir laf desın zeynep 2 laf yiyecek lan tmmmmmm son sözum bu benımde
simdi gelelım yazdıklarına lan sen kendini ne saniyoın lan muhatap olmazmıs ben seni bir kere kaudeye almıyom bile lan senin gibi kendimi oyunda bir seyde sanmıyom kral mıs bilmem neymıs sen anca benım gözumde kral deyil zavalının tekisın lan sen git o beyinlerını yıkadıklarına abilik yap abeeeeemıs
olsa olsa onun bunun oyuncağı fadayisi olmusun lan seni alet etmeme gerek yok sen zate oylesın olm maşa sın maşa sen delikanli olsan ayni evde kaldığın adam cıkıpta bir kıza gelde yanımda yat sabaha kadar bak ss ler orda cıkar onun ağzının peyini verırdın lan cıkım ta 2 yüzülük yapıpta buraya yorumlar atmazdın bak murat berk damla oyle demıs bende simdi sana soyliyom zeynep gelsın sabaha kadar yanımda yatsın sabahta afiz gil yatsın onun yanıda tmm gerci senın iicn bir sey olmaz alıskınsın sen boyle seylere avrupa misali sen gine haha dersın simdi akılı ol benki bir tekerlekli sandelye makumsun dedım 15 ban yediysem bu konuda kapatılmaz buda demek ki bazı kisiler sizi tuyor demek konuyu kapatıyorsa kapatsınlar bu is nere varırsa oraya kadar varacak olm tmm bir taraf ceza alacak diyer taraf istedığını soylesın en ufak bir uyarı bile almiyacak oylemi o zman sayin gm konuyu kapamıs demek bir kıza gel sabaha kadar yanıma yat demek haret ve ss deyilmıs oyle ya ben niye demeyimki o zamn diyecemde bakalım biri ss verınce konu gine kapatılacakmı ?
Son düzenleme:
- Konular
- 143
- Reaksiyon Skoru
- 162
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Murat sen herkese abilik tavsiyosun ozaman o loncadaki adamlarına söyle kavga ediyoruz evet ama abrtamaya gerek yok o berk 16 yaşındaki çocuk lan o kimişki böyle laflar desin kimseye be
azcık tertip terbiye öğrenin yav
hem berk orda o tarz şeyler konuşmuş snede herzamnaki gibi haha demiş geçmişsin burdada yan geçmeye çalışıyosun
bende necatiye katılıyorum eer o loncadan biri damlaya bişey desin
benden 3 katı gelecek o senin sevgili zeynebine andınmı la gurursuz
eer biri bişey desin gör o 7 Kocalı Hüznümün Halini
hem berk orda o tarz şeyler konuşmuş snede herzamnaki gibi haha demiş geçmişsin burdada yan geçmeye çalışıyosun

- Konular
- 1,572
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
Murat sen herkese abilik tavsiyosun ozaman o loncadaki adamlarına söyle kavga ediyoruz evet ama abrtamaya gerek yok o berk 16 yaşındaki çocuk lan o kimişki böyle laflar desin kimseye be
aynen diyecemde afiz nasıl olsa hakaret ve ss lık deyilmıs gm mız konuyu hemen kapatmıs iyi ya bizde derız nasıl olsa gm konuyu kapatıyor

Son düzenleme:
- Konular
- 1,572
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
Şuan eski konularıma bakıyorum da yani eski derken ilk açtığım konulara. Biz de çok tartışmalar yaşamışız. Çok geçmişiz bu yollardan. Fakat şimdi sadece okuyup, gülüyorum.
O günlerimize geri dönebilsek acaba nasıl değerlendirirdik? Bunları düşünüyorum da...
Sanal ortam burası, kalp kırmağa, düşman kazanmağa hiç gerek yok. İnsanların görüşleri, düşünceleri, zevkleri, zekaları, akılları farklı olduğu sürece insan olur. Fikir ayrılıkları, karakter yapıları farklı oldukça bu tür kavgalar hep olacak demektir.
Yanlış anlaşılmış olabilir, farklı yansıtılmış olabilir, eksik verilmiş olabilir vs. vs.
Fakat kimin ne olduğunu veya kimin ne yapabileceğini az çok biliyorsunuz.
Öyleyse herkes niye birbirine kendini kanıtlama çabasında onu anlamıyorum.
Üstü kapalı hakaretler, gereksiz eleştiriler, yersiz kavgalar... Böyle davranışlar ile konuşmalarınız ile herkes kendisini, seviyesini belli eder.
Konu amacından epeyce sapmış gibi duruyor.
Kilit.turkmmo
Kaynak : turkmmo.com
brilerı cıkacak gel uzan yanıma sabaha kadar baskası cıkacak senveri duyurdun damla veya baskasıda orda siz yapın sırda sunlar var kız nasıl dayacak maff olacak diyecek bu sözler hakaret veya ss deyilse bizde her onumuze gelene oyle diyelim o zamn tmm bakalım baskası bizm bu dedıklerımızıde ss lerını verınce cıkıp aynen boyle konuyu kapatacakmısn merak etım ????
peki bu sizce taraf tutmak deyide ney ???
O günlerimize geri dönebilsek acaba nasıl değerlendirirdik? Bunları düşünüyorum da...
Sanal ortam burası, kalp kırmağa, düşman kazanmağa hiç gerek yok. İnsanların görüşleri, düşünceleri, zevkleri, zekaları, akılları farklı olduğu sürece insan olur. Fikir ayrılıkları, karakter yapıları farklı oldukça bu tür kavgalar hep olacak demektir.
Yanlış anlaşılmış olabilir, farklı yansıtılmış olabilir, eksik verilmiş olabilir vs. vs.
Fakat kimin ne olduğunu veya kimin ne yapabileceğini az çok biliyorsunuz.
Öyleyse herkes niye birbirine kendini kanıtlama çabasında onu anlamıyorum.

Üstü kapalı hakaretler, gereksiz eleştiriler, yersiz kavgalar... Böyle davranışlar ile konuşmalarınız ile herkes kendisini, seviyesini belli eder.
Konu amacından epeyce sapmış gibi duruyor.
Kilit.turkmmo
Kaynak : turkmmo.com
brilerı cıkacak gel uzan yanıma sabaha kadar baskası cıkacak senveri duyurdun damla veya baskasıda orda siz yapın sırda sunlar var kız nasıl dayacak maff olacak diyecek bu sözler hakaret veya ss deyilse bizde her onumuze gelene oyle diyelim o zamn tmm bakalım baskası bizm bu dedıklerımızıde ss lerını verınce cıkıp aynen boyle konuyu kapatacakmısn merak etım ????
peki bu sizce taraf tutmak deyide ney ???
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)