Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Brianın soledıı lafa cevap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ViewSonic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 959

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Lan Murat msn konuşurken nasıl demiştin bana oyun kapanıp gidecek ama oyun için küfür edilmez demiştin

ee senin en yakın arkadaşın küfür değil 2 katını demiş lan sende gözünü yumuyosun böyle büyük hakarete

Lan seninde sevgilin var lan onu düşün hee deki sen kendinden başka kimi düşünüyonki

terbiyesizler sizi Acıyorum size beeeee yazık gerçekten yazkkk:ka24::ka24:

yani terbiyez oldugunu biliyoduk ama bu kadar oldugunu aklımdan bile ğeçmemişti........

Son düzenleme:
Şuan eski konularıma bakıyorum da yani eski derken ilk açtığım konulara. Biz de çok tartışmalar yaşamışız. Çok geçmişiz bu yollardan. Fakat şimdi sadece okuyup, gülüyorum.
O günlerimize geri dönebilsek acaba nasıl değerlendirirdik? Bunları düşünüyorum da...
Sanal ortam burası, kalp kırmağa, düşman kazanmağa hiç gerek yok. İnsanların görüşleri, düşünceleri, zevkleri, zekaları, akılları farklı olduğu sürece insan olur. Fikir ayrılıkları, karakter yapıları farklı oldukça bu tür kavgalar hep olacak demektir.
Yanlış anlaşılmış olabilir, farklı yansıtılmış olabilir, eksik verilmiş olabilir vs. vs.
Fakat kimin ne olduğunu veya kimin ne yapabileceğini az çok biliyorsunuz.
Öyleyse herkes niye birbirine kendini kanıtlama çabasında onu anlamıyorum.:)
Üstü kapalı hakaretler, gereksiz eleştiriler, yersiz kavgalar... Böyle davranışlar ile konuşmalarınız ile herkes kendisini, seviyesini belli eder.

Konu amacından epeyce sapmış gibi duruyor.
Kilit.turkmmo

Kaynak : turkmmo.com

gseEQ.jpg

peki sizce sayin gm

brilerı cıkacak gel uzan yanıma sabaha kadar baskası cıkacak senveri duyurdun damla veya baskasıda orda siz yapın sırda sunlar var kız nasıl dayacak maff olacak diyecek bu sözler hakaret veya ss deyilse bizde her onumuze gelene oyle diyelim o zamn tmm bakalım baskası bizm bu dedıklerımızıde ss lerını verınce cıkıp aynen boyle konuyu kapatacakmısn merak etım ????

peki bu sizce taraf tutmak deyide ney ???

bu ss ler hakaretmı deyilmı biri soylesınde bizde bilelim ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri