Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arama sistemimiz farklı bizim bu bile kasıyor maalesefki söylediğin tarz bir sistem büyük forumlarda çok mümkün olmuyorForumda görüyorumki herkes aynı konuları açıyor.Arama bölümünü bende dahil olmak üzere kimsenin kullanmak aklına gelmiyor.Hem bizim hem sizin işinizi kolaylaştırması açısından vbulletin sisteminde öyle bir eklenti ve mod varmı bilmiyorum ama konu başlığını yazdığımız yerin hemen altında benzer konular çıkıyor.Bence böyle bir sistem olursa aynı konular tekrardan açılmak zorunda kalınmaz.Ben bundan sonraki açaçaçğım konuları arama yapmadan açmamaya gayret göstercem.Ama bu sistem olursa biraz işimiz kolaylaşır,yetkililerede yardımcı olabilir.
* Profilde ziyaretçi sayacı ve kişileri gösteriyordu. Bu tekrardan eklense güzel olur aslında, ama lag yapıyor mu onu bilemem tabi.
Altta yazdığım gibi forumu kasıyor maalesef

Oyle bir sistem Turkcespiker 'de var, inşallah burayada gelir.
Benim söylemek istediğim ise sayfa başına dön butonu olursa iyi olur.
En altta TOP yazan yere tıkladığınızda sayfanın en üstüne atıyor
O alan da çok kasıyordu o yüzden kaldırdık. ay sonuna doğru forumda bazı düzenlemeler yapacağım o düzenlemelerden sonra ki sunucu durumuna göre tekrar ekleyebilirimDaha önceden forum profillerinde son ziyaret edenler ve ziyaretçi sayısı diye kısımlar vardı.
Eğlenceli olabiliyordu,güzel bi eklentiydi.
Yeniden olabilir mi acaba ?
@admin;
Maalesef forumu çok kastığı için kaldırdık bir çözüm bulabilirsek geri ekleyeceğim.Konu sayısı eklentisi tekrar geri getirilse?
turkmmo windows ile alakali forum yeri açilsin.![]()
www.turkmmo.com/isletim-sistemleri
bu bölümü kullanabilrisin
@admin; bakın ben bu konu için 2-3 kişi bulmuştum fakat arkadaşlar beni yarı yolda bırakıp gitmişti sadece şuanda 1 kişi ile çalısıyorum .
metin2 şuanda neredeyse bu forumu ayakta tutan bir bölüm ve kurulum bölümüde öyle turkmmo için bir grup kurulsa yardım bölümü için ? tim kurulsa destek bölümünde uzman kişiler alınsa ? googlede sorununu yazan kişi ilk burayı görür hit daha da artar ve turkmmo daha iyi bir forum olur destek açısından vs yani böyle birşey gerçekten forumu yükseltebilir metin2 timi oluşturulması gerekir soru cevap kısmı biraz karışık oluyor o konudan bu konuyu sizinle bizzat skype veya başka bir şey üzerinden sesli konuşmak isterim fakat hiç bir iletişim adresinizi bilmiyorum ..
bu konuyu dikkate alırsanız sevinirim İyi Forumlar Kolay gelsin.
metin2 şuanda neredeyse bu forumu ayakta tutan bir bölüm ve kurulum bölümüde öyle turkmmo için bir grup kurulsa yardım bölümü için ? tim kurulsa destek bölümünde uzman kişiler alınsa ? googlede sorununu yazan kişi ilk burayı görür hit daha da artar ve turkmmo daha iyi bir forum olur destek açısından vs yani böyle birşey gerçekten forumu yükseltebilir metin2 timi oluşturulması gerekir soru cevap kısmı biraz karışık oluyor o konudan bu konuyu sizinle bizzat skype veya başka bir şey üzerinden sesli konuşmak isterim fakat hiç bir iletişim adresinizi bilmiyorum ..
bu konuyu dikkate alırsanız sevinirim İyi Forumlar Kolay gelsin.
Son düzenleme:
Bence Sabit Konular için Şöyle Bişi Yapılmalı..
Atıyorum Metin 2 Genelde Çok Konu Var Sabitte. Onun yerine Metin 2 Sabit Arşivi Diye Konular Açılabilir O Konular SABİT Olacak Konularda Oraya eklene bilir.
Atıyorum Metin 2 Genelde Çok Konu Var Sabitte. Onun yerine Metin 2 Sabit Arşivi Diye Konular Açılabilir O Konular SABİT Olacak Konularda Oraya eklene bilir.
Vip Üyeliklerinin alımları artması için vip üyelere mesaj yazma sınırlaması 15 saniyeden 1-2 saniyeye düşmesi lazın. ozaman alım daha çok artacaktır...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)