Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Harbi mi zeki insanBenim bir hileyi editlemem için önceden olması gerekir, ee nerede önceki halleri ben niye göremiyorum, yoksa olmayan şeyi mi editledim
@ßéLa_07;
Seninle burda polemiğe girmicem, ben gerekli açıklamaları yaptım.
Sana cevap vermediğime oturda dua et

Harbi mi zeki insanBenim bir hileyi editlemem için önceden olması gerekir, ee nerede önceki halleri ben niye göremiyorum, yoksa olmayan şeyi mi editledim
@ßéLa_07;
@ßéLa_07; Haklı olabilir.Konuşma tarzını düzelt.Bende hile programlamayla uraştım bir aralar.5li efsun botu var."Benim bir hileyi editlemem için önceden olması gerekir," demişsinde internet 5li efsun botu yok mu ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Daha fazla uzamasın, konu sohbet konusuna dönmesin.@ßéLa_07; Haklı olabilir.Konuşma tarzını düzelt.Bende hile programlamayla uraştım bir aralar.5li efsun botu var."Benim bir hileyi editlemem için önceden olması gerekir," demişsinde internet 5li efsun botu yok mu ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)