PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

Forum Hakkında Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 388
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Forumda görüyorumki herkes aynı konuları açıyor.Arama bölümünü bende dahil olmak üzere kimsenin kullanmak aklına gelmiyor.Hem bizim hem sizin işinizi kolaylaştırması açısından vbulletin sisteminde öyle bir eklenti ve mod varmı bilmiyorum ama konu başlığını yazdığımız yerin hemen altında benzer konular çıkıyor.Bence böyle bir sistem olursa aynı konular tekrardan açılmak zorunda kalınmaz.Ben bundan sonraki açaçaçğım konuları arama yapmadan açmamaya gayret göstercem.Ama bu sistem olursa biraz işimiz kolaylaşır,yetkililerede yardımcı olabilir.
Arama sistemimiz farklı bizim bu bile kasıyor maalesefki söylediğin tarz bir sistem büyük forumlarda çok mümkün olmuyor

* Profilde ziyaretçi sayacı ve kişileri gösteriyordu. Bu tekrardan eklense güzel olur aslında, ama lag yapıyor mu onu bilemem tabi.

Altta yazdığım gibi forumu kasıyor maalesef :)

Oyle bir sistem Turkcespiker 'de var, inşallah burayada gelir.

Benim söylemek istediğim ise sayfa başına dön butonu olursa iyi olur.

En altta TOP yazan yere tıkladığınızda sayfanın en üstüne atıyor

Daha önceden forum profillerinde son ziyaret edenler ve ziyaretçi sayısı diye kısımlar vardı.
Eğlenceli olabiliyordu,güzel bi eklentiydi.
Yeniden olabilir mi acaba ?
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;
O alan da çok kasıyordu o yüzden kaldırdık. ay sonuna doğru forumda bazı düzenlemeler yapacağım o düzenlemelerden sonra ki sunucu durumuna göre tekrar ekleyebilirim

Konu sayısı eklentisi tekrar geri getirilse?
Maalesef forumu çok kastığı için kaldırdık bir çözüm bulabilirsek geri ekleyeceğim.

turkmmo windows ile alakali forum yeri açilsin.:)

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

bu bölümü kullanabilrisin
Profil 'de müzik çalma eklentisi olabilir. :)
Forum radyosu gibi bir şey olabilir bence.
Forum oyun forumu elbette fakat genel forumlarda açılabilir bence.
Mesela ; Dizi,Film,Garip olaylar,Sosyal ağlar vb. bölümler olabilir...
Açılmasını istediğiniz bölümler konusunada yazdım fakat bu konu daha fazla ilgi gördüğü için (adminler tarafından) burayada not düşeyim dedim. :p :)

Müzik olayları sıkıntı yasal olarak o yüzden olmaz.

Genel konulara çok girmek istemiyoruz

radyo vs olaylarıda turkmmo.fm veya turkmmo.tv domainlerimize birşeyler kurarak yapabiliriz belki ilerde
Admin ve yönetici aynı anlama gelmektedir. Birinin adı değiştirilebilir. :) (Fazla detay oldu ama :))

ingilizce anlamında yöneticininde çok fazla karşılığı var. sonuç olarak moderatör rütbesinden bile 3 tane var deneme moderatöri süper moderatör ve normal moderatör olarak fakat hepsinin rütbesi farklı. Yönetici ve admin arasında da fark var. Önemli olan yetkileri sonuçta
Zaman zaman çekilişler düzenlenebilir. (Rep ödülü dışında güzel ödüllü çekilişler)
buu yapıyoruz zaten :)

Forum smf olmalı bence. Böyle çok karışık -ki smf'de herkesin kolaylıkla her tarafa ulaşacağindan eminim. :)

Ek olarak; karizma sayıları çok fazla veriliyor saat başı 1 tane olabilir diye diyorum.

Ek olarak; reklam yerleri belirlenmeli. O yerlere reklamları atılmalı düzenli olarak.

Smfmi ? :) Şuanda en kullanışlı forum uygulaması vbulletin. Sen sanırım smfye alışkın olduğun için öyle geliyor

Reklam alanları zaten belirli bizde :)
Adminim ,

Bence forumda olan kategoriler'e daha ilgili online süresi yüksek olan kişiler ve forumla ilgilenen kişiler atanmalıdır , ve + olarak forumda ilgisiz boş boş dolanan Deneme Moderatör , Moderatörler " Fahri Üye " grubuna girdirilmelidir.Birde yeni terfilerde uzman , d.mod , mod seçimlerinde biraz daha dikkatli olunabilir , ve sıklıkla yeni kategoriler açılarak daha fazla terfi yapılabilir.
Forumun ayakta kalması için ise forumdaki saldırıların en azından % 25 'inin engellenmesi gerekmektedir.Forumda Bakım daha az sıklıkla yapılmalıdır. Ranklarda değişiklik olabilir daha şık rank çeşitleri gelebilir.Ve Foruma Yeni Özellikler eklenerek daha fonksiyonlu bir forum haline getirilebilir.
Forumumuzdaki üyelerin birbirleşmesine katkı sağlayacak çeşitli etkinlikler düzenlenebilir.

Söylediklerim dikkate alınırsa sevinirim.
Saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri