farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Forum Hakkında Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 388
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Daha önceden forum profillerinde son ziyaret edenler ve ziyaretçi sayısı diye kısımlar vardı.
Eğlenceli olabiliyordu,güzel bi eklentiydi.
Yeniden olabilir mi acaba ?
@admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
ßéLa_07;15886749' Alıntı:
İlk önce laflarına biraz dikkat et, kiminle nasıl konuşacağını öğren. Biz burda iyi niyetle yaklaştıkça, siz dozunu kaçırıyorsunuz.
Utanmasan küfür edeceksin bu konuyla ilgili diğer cevaplarıda yarın sabah kalktığımda yazarım buraya. Bu bir.
Başka yerlerden çaldığın kodları birleştirip program yapmak senin coder olduğun anlamına gelmez buda iki ;)

Haha, öyleyse neden yaptığım hilelerden başka hile yok, niye yaptığım hile 3 ayda 400k hit alıyor, başkaları yapamıyor mu, bulamıyor mu, çalamıyor mu haha ;)
Birde başkasına yalan yere suçlamayı bırak da unutma önceden benim bir konumu alıp kilitlemiş sonra kendin açıp sabit yapmıştın, üstelik konudaki resimler bile benim hazırladığım resimlerdi, boş konuşmayı bırak ;)

Not: Yorumda hiç bir kötü bir şey yazmıyor, silen olmasın!
@ßéLa_07;

@lalaker1; başka birinin hilesini çalıp programı editleyip, sonra kodlayıp isim yazıp foruma koyarak program senin olmuyor, senin karşında çocuk yok. Konuşmalarına bundan sonra dikkat et, bu kadar iyi niyetle yaklaşmam.

ßéLa_07;15889950' Alıntı:
@lalaker1; başka birinin hilesini çalıp programı editleyip, sonra kodlayıp isim yazıp foruma koyarak program senin olmuyor, senin karşında çocuk yok. Konuşmalarına bundan sonra dikkat et, bu kadar iyi niyetle yaklaşmam.

Harbi mi zeki insan :) Benim bir hileyi editlemem için önceden olması gerekir, ee nerede önceki halleri ben niye göremiyorum, yoksa olmayan şeyi mi editledim ;) @ßéLa_07;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri