Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ban yemeyız demi görüş bildirince ?
Forumun İOS ve Android sistemler tarafından kullanılmalı bence ?
İşletimci bi program olarak.
İşletimci bi program olarak.
SEVGİLİ SAYGIDEĞER TURKMMO ADMİNLERİ METİN2 PVP SERVER TANITIMLARINDA BÜYÜK BİR KARGAŞA ORTAMI VAR TANITIM ORTAMI ARAP SAÇINA DÖNMÜŞ BİR HALDEDİR.BU BÖLÜMDE HER TÜRLÜ HER SEVİYEDE TANITIMLAR MEVCUT BULUNMAKTA OLUP BU DURUM BEN VE BENİM GİBİ BİR ÇOK METİN2 HAYRANINI ÜZEN BİR DURUMDUR.
SİZDEN TEK BİR RİCAM BULUNMAKTADIR BELKİ DİKKATE ALIR BELKİDE ALMAZSINIZ AMA BU TANITIM ORTAMININ DAHA SAKİN VE SEVİYELİ BİR ORTAMA DÖNÜŞMESİ AÇISINDAN GERÇEKLEŞEBİLECEK TEK ÇARE KATAGORİZE EDİLMESİ OLACAKTIR TANITIMLARIN.
ÖNCELİKLE KOLAY PVP'LER ,ORTA SEVİYE PVP'LER VEDE SON OLARAK EMEK İSTEYEN ZOR PVP'LER 3 AYRI TANITIM SAYFASI ALTINDA PAYLAŞIMDA BULUNURLARSA BU BİZ METİN2 HAYRANLARI İÇİN DAHA NET VE AÇIKLAYICI BİR KAVRAM OLUR PVP'LER ARTIK KATAGORİLERİNE GÖRE SAYFALARDA PAYLAŞILMALIDIR O KADAR PVP SW VARKİ ARALARINDAN KOLAYI ZORU SEÇEMEZ OLDUK RESMEN YAZDIKLARIMIN DİKKATE ALINMASINI RİCA EDERİM.SAYGILARIMLA (Crunck)
SİZDEN TEK BİR RİCAM BULUNMAKTADIR BELKİ DİKKATE ALIR BELKİDE ALMAZSINIZ AMA BU TANITIM ORTAMININ DAHA SAKİN VE SEVİYELİ BİR ORTAMA DÖNÜŞMESİ AÇISINDAN GERÇEKLEŞEBİLECEK TEK ÇARE KATAGORİZE EDİLMESİ OLACAKTIR TANITIMLARIN.
ÖNCELİKLE KOLAY PVP'LER ,ORTA SEVİYE PVP'LER VEDE SON OLARAK EMEK İSTEYEN ZOR PVP'LER 3 AYRI TANITIM SAYFASI ALTINDA PAYLAŞIMDA BULUNURLARSA BU BİZ METİN2 HAYRANLARI İÇİN DAHA NET VE AÇIKLAYICI BİR KAVRAM OLUR PVP'LER ARTIK KATAGORİLERİNE GÖRE SAYFALARDA PAYLAŞILMALIDIR O KADAR PVP SW VARKİ ARALARINDAN KOLAYI ZORU SEÇEMEZ OLDUK RESMEN YAZDIKLARIMIN DİKKATE ALINMASINI RİCA EDERİM.SAYGILARIMLA (Crunck)
ban yemeyız demi görüş bildirince ?
Forum Kuralları ihlal edilmediği sürece görüş bildirdiğinizde ban yemeniz söz konusu değildir.
Yönetim seviyesi gittikce düşüyor . Bence konu sayı sınırlandırması gelmesi gerek .
Uzman alımlarında
Minumum 500 Konu açmaları gerek . Bi öneri tabi
Birde en önemlisi : Hosting yetkililerini o konu hakkında bilgisi olanlara göre alsanız çok iyi olabilir . Mesela bazı arkadaşlar bazı şeyleri bilmediği için bazı sıkıntılar ortaya çıkıyor.
Bu bir öneri .
Uzman alımlarında
Minumum 500 Konu açmaları gerek . Bi öneri tabi

Birde en önemlisi : Hosting yetkililerini o konu hakkında bilgisi olanlara göre alsanız çok iyi olabilir . Mesela bazı arkadaşlar bazı şeyleri bilmediği için bazı sıkıntılar ortaya çıkıyor.
Bu bir öneri .

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)