mavzermete 1
mavzermete
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
-Blaster- 2
-Blaster-
Hikaye Ekle

Sorum Var...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SorumVar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar "Ladone" nickli üyeyim.
Forumda fazla aktif değildim. Bugün üyeliğime girdim 15 Şubat olduğu için Logo yarışmasına bakacaktım.
Sabah güzel giriş yapıp kullanıyordum.
Saat tam 3 'de giriş yaptım. Az gezindim sonrasında ban yedim.
Ban sebebim UYARI olarak yazılmış ama neyin uyarısı ne terslik yaptım ki?
Logo yarışmasında da sanırım 54 Oy ile 1. olarak gidiyordum. Bu şekilde sanırım diskalifiyede olduk ?
Ne hikmetse ban yedim...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhabalar "Ladone" nickli üyeyim.
Forumda fazla aktif değildim. Bugün üyeliğime girdim 15 Şubat olduğu için Logo yarışmasına bakacaktım.
Sabah güzel giriş yapıp kullanıyordum.
Saat tam 3 'de giriş yaptım. Az gezindim sonrasında ban yedim.
Ban sebebim UYARI olarak yazılmış ama neyin uyarısı ne terslik yaptım ki?
Logo yarışmasında da sanırım 54 Oy ile 1. olarak gidiyordum. Bu şekilde sanırım diskalifiyede olduk ?
Ne hikmetse ban yedim...

Diskalifiye olmuş olsaydınız zaten gereken yapılır, konunuz kilitlenirdi. Burda konu açmak yerine bir yöneticimize veya adminimize özel mesaj atıp sorsaydınız daha uygun olurdu.
Ayrıca yarışmanızı da ortaya katarak konuyu farklı manalara çekiyorsunuz. Hiç doğru değil. :)
Şahsın 1 mesajı varsa benim multim olarak mı algılanıyor? İyiymiş oda güzel baksınlar bakalım 1 gram bilgi eşleşiyor mu?.
Hatta turkmmo'nun database'ine girerek şifresine kadar baksınlar hesapların hangisi uyuşuyor?
...
Saçmalıktan öte bir şey değil bu mesajınız.
Arkadaş hesapları sen açtın demiyorki. Başkasına açtırıp oy verdirmişte olabilir. Neyse uzatmayalım. Admin cevabı verir.

Eğer öyle algılanıyorsa Drowzee nickli üyenin konusuna oy atan şahıs var aha 0 mesajla. 12 şubatta üye olmuş. İyi o halde buda onun multisi?

xUXEqlm.png

Hatta 0 mesajla moderatör arkadaşlara oy atan üyeler bile var moderatörlerde mi multi hesap açıyor ?

Eğer öyle algılanıyorsa Drowzee nickli üyenin konusuna oy atan şahıs var aha 0 mesajla. 12 şubatta üye olmuş. İyi o halde buda onun multisi?

xUXEqlm.png

Hatta 0 mesajla moderatör arkadaşlara oy atan üyeler bile var moderatörlerde mi multi hesap açıyor ?
Son Mesajım: Yaptığınız çok ayıp birşey. Siz kendiniz batmak üzereyken başka bir arkadaşınızı batırmak!

Son Mesajım: Yaptığınız çok ayıp birşey. Siz kendiniz batmak üzereyken başka bir arkadaşınızı batırmak!

Sizin yazdığınız şu mesaj bence çok ayıp.
Bana oy atan şahıslar benim multimmiş gibi suçlanıyorum.
Birde gelmiş konuya tek tek üyelerin profillerinin resimlerini koymuş.
O zaman bende koyayım tek tek tüm konulara dair resimleri?
0 Mesajlı olunca bir üye oy kullanamaz mı oluyor? Direk konu sahibinin multisi gibi algılamak gerçekten yanlış fakat unkownz rumuzlu arkadaş halen bunun bilincine varamadı.
Ben burada niye ban yediğimi öğrenmek için konu attım PM attım unkownz rumuzlu üye halen konuyu sapıttırıyor.

Fazla uzatmayıp unkownz rumuzlu üyeden gelen mesajları aldırmayacağım. @admin; veya @unthinkinq; 'in mesajını bekleyeceğim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri