Merhabalar "Ladone" nickli üyeyim.
Forumda fazla aktif değildim. Bugün üyeliğime girdim 15 Şubat olduğu için Logo yarışmasına bakacaktım.
Sabah güzel giriş yapıp kullanıyordum.
Saat tam 3 'de giriş yaptım. Az gezindim sonrasında ban yedim.
Ban sebebim UYARI olarak yazılmış ama neyin uyarısı ne terslik yaptım ki?
Logo yarışmasında da sanırım 54 Oy ile 1. olarak gidiyordum. Bu şekilde sanırım diskalifiyede olduk ?
Ne hikmetse ban yedim...
Forumda fazla aktif değildim. Bugün üyeliğime girdim 15 Şubat olduğu için Logo yarışmasına bakacaktım.
Logo yarışmasında da sanırım 54 Oy ile 1. olarak gidiyordum. Bu şekilde sanırım diskalifiyede olduk ?
Ne hikmetse ban yedim...
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
@unknownz;
Kafanıza göre işler yapıp tartışmaya devam etmeyin siz bir uzman üyesiniz öncelik üyelere saygılı ve tartışma çıkarmamanız gerekirken konuyu durduk yere başka yerlere çekiyorsunuz.
Tartışma olmaması için konuyu kapatıp yönetici ve adminlere yönlendiriyorum.
@tuxuuu; @erdemaa;
@peacemackers;
Merhabalar "Ladone" nickli üyeyim.
Ne hikmetse ban yedim...
Diskalifiye olmuş olsaydınız zaten gereken yapılır, konunuz kilitlenirdi. Burda konu açmak yerine bir yöneticimize veya adminimize özel mesaj atıp sorsaydınız daha uygun olurdu.
Ayrıca yarışmanızı da ortaya katarak konuyu farklı manalara çekiyorsunuz. Hiç doğru değil.