mavzermete 1
mavzermete
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
-Blaster- 2
-Blaster-
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Sorum Var...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SorumVar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar "Ladone" nickli üyeyim.
Forumda fazla aktif değildim. Bugün üyeliğime girdim 15 Şubat olduğu için Logo yarışmasına bakacaktım.
Sabah güzel giriş yapıp kullanıyordum.
Saat tam 3 'de giriş yaptım. Az gezindim sonrasında ban yedim.
Ban sebebim UYARI olarak yazılmış ama neyin uyarısı ne terslik yaptım ki?
Logo yarışmasında da sanırım 54 Oy ile 1. olarak gidiyordum. Bu şekilde sanırım diskalifiyede olduk ?
Ne hikmetse ban yedim...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhabalar "Ladone" nickli üyeyim.
Forumda fazla aktif değildim. Bugün üyeliğime girdim 15 Şubat olduğu için Logo yarışmasına bakacaktım.
Sabah güzel giriş yapıp kullanıyordum.
Saat tam 3 'de giriş yaptım. Az gezindim sonrasında ban yedim.
Ban sebebim UYARI olarak yazılmış ama neyin uyarısı ne terslik yaptım ki?
Logo yarışmasında da sanırım 54 Oy ile 1. olarak gidiyordum. Bu şekilde sanırım diskalifiyede olduk ?
Ne hikmetse ban yedim...

Diskalifiye olmuş olsaydınız zaten gereken yapılır, konunuz kilitlenirdi. Burda konu açmak yerine bir yöneticimize veya adminimize özel mesaj atıp sorsaydınız daha uygun olurdu.
Ayrıca yarışmanızı da ortaya katarak konuyu farklı manalara çekiyorsunuz. Hiç doğru değil. :)
http://www.turkmmo.com/cozulen-sika...etler/2480630-dolunaybilisim-rezilligi-3.html hostıng firmasının şikayet konusuna yorum attığın için banlandın.

Şikayet Konularına Yorum Atacaklar İlk Önce Buna Baksın...

Merhaba,
Bu Durumdan Hosting Sahipleri Kadar Bizde Rahatsısız Çünkü Adam Resmen Hosting Sahibinin Ekmeğiyle Oynıyacak Şekilde Yorumlar Atıyor.Biz Buna İzin Veremeyiz.Artık Konu Altına Gereksiz Yorum Atanlar Firmaya Baltalama Adına Yorum Atanlara Ban Cezası Uygulanacaktır (Max:3 Min:1 Gün).Geçmiş Olsun vs Gibi Yorumları Atabilirsiniz.Artık Şikayet Konularına Hosting ve Müşteri Yorum Atmasını İstiyorum Tabi Sizde Atabilirsiniz Fakat Hosting'e Baltalama Adına Bir şey Yapmadıkça ! Eğer O Hosting'den Şikayetçiyseniz Konunuzu Açın Gerekeni Yapalım.Umarım Dikkate Alınır Kimseyi Banlamak Zorunda Kalmam.

NOT:Hiç bir firma diğer firmanın şikayet konusuna yorum atmayacak kendi sorunlarınızı kendiniz halledin şikayet konularında değil herkes kendi işine ve ekmeğine baksın.Bunun nedeni diğer firma diğerine laf atıyor sonra oda ona laf atıyor şikayetçi üyenin konusu arada kaynıyor kaynıyor 4-5 sayfa şikayet konusu oluşuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri