noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bodyguardd 1
Bodyguardd
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
Hikaye Ekle

Sorum Var...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SorumVar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar "Ladone" nickli üyeyim.
Forumda fazla aktif değildim. Bugün üyeliğime girdim 15 Şubat olduğu için Logo yarışmasına bakacaktım.
Sabah güzel giriş yapıp kullanıyordum.
Saat tam 3 'de giriş yaptım. Az gezindim sonrasında ban yedim.
Ban sebebim UYARI olarak yazılmış ama neyin uyarısı ne terslik yaptım ki?
Logo yarışmasında da sanırım 54 Oy ile 1. olarak gidiyordum. Bu şekilde sanırım diskalifiyede olduk ?
Ne hikmetse ban yedim...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Forumda fazla aktif değildim. Bugün üyeliğime girdim 15 Şubat olduğu için Logo yarışmasına bakacaktım.
Logo yarışmasında da sanırım 54 Oy ile 1. olarak gidiyordum. Bu şekilde sanırım diskalifiyede olduk ?
Ne hikmetse ban yedim...

Diskalifiye olmuş olsaydınız zaten gereken yapılır, konunuz kilitlenirdi. Burda konu açmak yerine bir yöneticimize veya adminimize özel mesaj atıp sorsaydınız daha uygun olurdu.
Ayrıca yarışmanızı da ortaya katarak konuyu farklı manalara çekiyorsunuz. Hiç doğru değil. :)
Ne hikmetse ban yedim...

Diskalifiye olmuş olsaydınız zaten gereken yapılır, konunuz kilitlenirdi. Burda konu açmak yerine bir yöneticimize veya adminimize özel mesaj atıp sorsaydınız daha uygun olurdu.
Ayrıca yarışmanızı da ortaya katarak konuyu farklı manalara çekiyorsunuz. Hiç doğru değil. :)

http://www.turkmmo.com/turkmmo-logo-yarismasi-2013/2416821-turkmmo-logo-tasarimlari.html

24124124124124124.png

eqweqweqw.png

25532532352532235532523.png

412421421421421.png

2414124214.png

543252352.png

Sadece bir kaçı yeterlidir umarım. Daha fazla cevap yazmıyorum admin veya yöneticiler ilgilenir.

Yarışmayı konuya yazmamın sebebi diskalifiye olup olmadığımı öğrenmek.
Amacım bu fakat arkadaşlar farklı yöne çekiyor vay efendim multiden oy atmış diyorlar.
Buyursun kanıtlarını koysunlar anlamıyorumki arkadaşım oy atan adamın 1 mesajı var diye direk benim multimmiş gibi hareket ediyorlar.
Zaten bende diyorum arkadaşlara eğer oy yüzünden bir şey olsa peacemackers 2 gün oy atmazdı. Ya 7 gün ya kökten gönderirdi.
Yanında konuya mesaj atıp kilidi koyardı. @unthinkinq; 'e mesaj gönderdim.

Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
http://www.turkmmo.com/turkmmo-logo-yarismasi-2013/2416821-turkmmo-logo-tasarimlari.html

24124124124124124.png

eqweqweqw.png

25532532352532235532523.png

412421421421421.png

2414124214.png

543252352.png

Sadece bir kaçı yeterlidir umarım. Daha fazla cevap yazmıyorum admin veya yöneticiler ilgilenir.

Şahsın 1 mesajı varsa benim multim olarak mı algılanıyor? İyiymiş oda güzel baksınlar bakalım 1 gram bilgi eşleşiyor mu?.
Hatta turkmmo'nun database'ine girerek şifresine kadar baksınlar hesapların hangisi uyuşuyor?
...
Saçmalıktan öte bir şey değil bu mesajınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri