mavzermete 1
mavzermete
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sorum Var...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SorumVar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar "Ladone" nickli üyeyim.
Forumda fazla aktif değildim. Bugün üyeliğime girdim 15 Şubat olduğu için Logo yarışmasına bakacaktım.
Sabah güzel giriş yapıp kullanıyordum.
Saat tam 3 'de giriş yaptım. Az gezindim sonrasında ban yedim.
Ban sebebim UYARI olarak yazılmış ama neyin uyarısı ne terslik yaptım ki?
Logo yarışmasında da sanırım 54 Oy ile 1. olarak gidiyordum. Bu şekilde sanırım diskalifiyede olduk ?
Ne hikmetse ban yedim...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhabalar "Ladone" nickli üyeyim.
Forumda fazla aktif değildim. Bugün üyeliğime girdim 15 Şubat olduğu için Logo yarışmasına bakacaktım.
Sabah güzel giriş yapıp kullanıyordum.
Saat tam 3 'de giriş yaptım. Az gezindim sonrasında ban yedim.
Ban sebebim UYARI olarak yazılmış ama neyin uyarısı ne terslik yaptım ki?
Logo yarışmasında da sanırım 54 Oy ile 1. olarak gidiyordum. Bu şekilde sanırım diskalifiyede olduk ?
Ne hikmetse ban yedim...

Diskalifiye olmuş olsaydınız zaten gereken yapılır, konunuz kilitlenirdi. Burda konu açmak yerine bir yöneticimize veya adminimize özel mesaj atıp sorsaydınız daha uygun olurdu.
Ayrıca yarışmanızı da ortaya katarak konuyu farklı manalara çekiyorsunuz. Hiç doğru değil. :)
@unthinkinq; hocam umarım özel mesajımı okur dikkate alırsınız.
Messengerdan yönetimde olan 1-2 kişiye danıştım onlarda gelmiş multi açmak modem resetlemek İp değiştirmek zor değil diyerek sinir katsayımı arttırıyorlar.
Anlamadım ki çekememezlik mi var?
O bana oy atan 54 kişiyi bulsamda tek tek hesap sorsam acaba niye ot attınız diye...
Yok mudur bunun sahte oy olmadığını kanıtlamanın yolu @admin; ?
Ban sebebimde UYARI yazıyor ama neyin uyarısı o yazmıyor.
İnsanı meraka düşürüyorlar :)
Ek olarak bazı arkadaşlar 54 oy ile sanırım 1.yim veya 2.yim diyince hemen atlıyıveriyorlar oy istemişsindir diye arkadaşım kimden isteyeceğim oy? Buyrun kanıt koyun boş boş konuşuyorsunuz.
Gözünüzü seveyim oy istesem @peacemackers; 'ın yazdığı kurala göre 2 Gün değil 7 Gün ban cezası alırdım. Hatta o kural pvp tanıtana geçerli oy istemiş olsam ban cezası değil diskalifiye alırdım sadece...

İp adresleri kontrol edilmiş ki uyarı almışsınız.

Neye dayanarak bu kadar eminsiniz anlamadım? Ah o 54 oy atan adamı bulsamda tek tek hesap sorsam bana niye oy attın diye...

Son düzenleme:
@unthinkinq; hocam umarım özel mesajımı okur dikkate alırsınız.
Messengerdan yönetimde olan 1-2 kişiye danıştım onlarda gelmiş multi açmak modem resetlemek İp değiştirmek zor değil diyerek sinir katsayımı arttırıyorlar.
Anlamadım ki çekememezlik mi var?
O bana oy atan 54 kişiyi bulsamda tek tek hesap sorsam acaba niye ot attınız diye...
Yok mudur bunun sahte oy olmadığını kanıtlamanın yolu @admin; ?
Ban sebebimde UYARI yazıyor ama neyin uyarısı o yazmıyor.
İnsanı meraka düşürüyorlar :)
Ek olarak bazı arkadaşlar 54 oy ile sanırım 1.yim veya 2.yim diyince hemen atlıyıveriyorlar oy istemişsindir diye arkadaşım kimden isteyeceğim oy? Buyrun kanıt koyun boş boş konuşuyorsunuz.
Gözünüzü seveyim oy istesem @peacemackers; 'ın yazdığı kurala göre 2 Gün değil 7 Gün ban cezası alırdım. Hatta o kural pvp tanıtana geçerli oy istemiş olsam ban cezası değil diskalifiye alırdım sadece...

Neye dayanarak bu kadar eminsiniz anlamadım? Ah o 54 oy atan adamı bulsamda tek tek hesap sorsam bana niye oy attın diye...

Halen inkar ediyorsun, oy veren üyelerin çoğu kayıt olup oy kullanmış ve bir daha üyeliklere girilmemiş. Başka açıklaması mı var ?

Halen inkar ediyorsun, oy veren üyelerin çoğu kayıt olup oy kullanmış ve bir daha üyeliklere girilmemiş. Başka açıklaması mı var ?

Afedersiniz de halen ney saçmalıyorsunuz arkadaşım? Bir de gelmiş "inkar ediyorsun" diyorsun. Ben burada doğruyu konuşuyorum sen halen beni yalancı çıkartmaya çalışıyorsun.
Tövbe ya yok böyle yaşam arkadaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri