noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Darkorbit Tüm botlar (resimli) (ibot,kbot,pbdo-bot,boxybot)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan safidi123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

En iyi bot sizce hangisi ?

• IBot

• KBot

• pbdo-Bot

• BoxyBot

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

safidi123

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhabalar,

Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum yanlışsa düzeltilmesi ricam olur,

Arkadaşlarımdan ve sosyal paylaşım sitelerinden duyduklarıma göre Darkorbit oynayan herkesin bir bot sıkıntısı var, bir kere kesinlikle bot kullanmak iyi bir şey değildir :) ben kullanmıyordum arkadaşlarım zorladı, bağımlılık yapıyor bulaşmayın kullanmıyorsanız :) sonra geminiz kapatılırsa siz üzülürsünüz.

Herkesin bildiği birkaç bot var !
-IBot (profibot)
-KBot (kbotik)
-pbdo-Bot
-BoxyBot

Bunların hepsi PARALIDIR.

Bu botlar uridium kasma vb. şeyler açısından sıralanışı böyledir.

ÖNCELİKLE HİÇ BİR BOTTA %0 BAN DİYE BİR ŞEY YOKTUR HER BOTTA BAN ALABİLİRSİNİZ *****Lİ BOTTAN FARKI KENDİNİ HEMEN GÜNCELLER VE DARKORBİT GÜNCELLEME YAPTIGINDA KAPALI DURUR BUDA BAN YEMENİZİ AZALTIR ! LİSANSLI BOTLARIN HEPSİNİN BAN YEME ORANI AYNIDIR SADECE SANAL BEYİN FARKLIDIR :)

ANLATIM:
1- IBOT:
Bu bot nerdeyse en iyi bot dur yani ben başka bilmiyorum.

Bilenler vardır Darkorbit her ay oyuna güncelleme getiriyor bu da botlarında güncellenmesi anlamına geliyor, Güncelleme botların 1-5 gün arası kapalı kalması demektir.

IBot bu güncellemeyi en kısa yapan bottur bazen işlerine göre pbdo-bot dan daha sonra güncellemesini getire biliyor fakat bu gecikme en fazla 1-2 saat oluyor.
Yani Darkorbit Bugun saat 16:00 gibi bir güncelleme yaptı IBot en geç aynı gün 21:00 22:00 gibi botu size ulaştırıyor ! Fakat bu bot bu yüzden pahalı :(. 30 günlük bot 25-30 TL arası galaxy gates kapı yatırmak için en az 150 günlük almanız gerek 149 gün bile kapı yapamıyor :D !!

Güncelleme sorusu resim:

Uploaded with

IBot dan bir görüntü:

Uploaded with

2- Gelelim KBot'a

Bu botu daha önce kullandım bu botunda deneme süresi var her hesaba 1 günlük bu bot IBot tan çalıntı doğru fakat IBot la bir anlaşması da var bu yüzden aralarında bir sorun yok ! kesinlikle kaçak değil o yüzden daha doğrusu bütün botlar kaçak da :D anlayan anladı :D...

Bu botu daha önce kullandım demiştim deneme sürümünü değil satın aldım bu bot benim gibi öğrenciler için çok uygun :) KBot No GG (kapı yapmayan) 30 TL gibi bir fiyatta ve 10 yıl süreli kısaca 2013-2023 ! KBot GG (kapı yapan) SINIRSIZ (unlimited) 55 TL gibi makul fiyatlara sahip. Bu botun tek sorunu güncellemeleri geç yapması Ne yazikki 2-5 gün sonra güncelleme yapıyor. (7 gün sürdüğü de oldu :) fakat dediğim gibi öğrenciler için güzel) Zaten güncellemeden sonra en az kalan 23 gününüzü bota bıraka bilirsiniz buda yeterli sadece azıcık sabır gerek bence en iyi 2. bot ! AYRICA ARKADAŞLARIMDAN DUYDUĞUMA GÖRE IBOT U SATIN ALMA SÜRESİ BİTMEDİĞİ HALDE BİTTİ YAZIYORMUŞ BU YÜZDEN ONLARDA ARTIK KBOT KULLANACAĞINI SÖYLÜYORLAR ! Bu yazı dikkatinizi çeksin :)

KBotda güncellemesi geldiğinde size sorar IBot gibi Daha güncelleme gelmediği için resmini koyamayacağım :) fakat dün güncellemeden önce KBotuma Alpha kapısını yaptırmıştım onun resmi duruyor ! buyrun :

Uploaded with
Bu arada ADIM KUZEY :D arkadaşa gönderirken yazmışım öyle kalmış :)

3- Sırada pbdo-Bot var

Aslında pbdo-Bot ile ilgili çok bir bilgim yok fazla bir şey diyemem. Türkiye de kullanan kişi sayısı az diye biliyorum IBot ve Kbot'a göre ... Belki çok iyi bir botdur bilemem gerçekten hiç kullanmadım :D.
Ve bu bot KBOT un ve IBOT un yapabildiği her şeyi yapamıyor bilginizle...

RESİM:

Uploaded with

4- Ve son olarak BoxyBot

Bu botu daha önce kullandım fakat ***** lisini bildiğim kadarıyla bu bot da paralı satılıyor sitesinde Buy butonuda var :D
Aslında güzel bir bot fakat çok sade yani KBOT ve IBOT dan çok farkı var ama iyi çalışıyor birde sanal beyni kötü :) yani çabuk karar veremiyor ve bu yüzden kbot ve ibot saatda 3,500 uri topluyorsa aynı gemiyle boxybot 1,500-2,000 civarı topluyor !! Ama dediğim gibi sade ama güzel :) Güncellemeleri çabuk değildir... hatta çok uzun :)

RESİM:

Uploaded with

Henüz foruma link koyamadığım için orjinal sitelerini ve indirme link lerini koymadım, iznim olunca onlarıda ekliyeceğim !

pbdo-Bot un Resmini google dan aldım bilgisayarımda yoktu fakat kendim upload ettim :) DİĞER BÜTÜN RESİMLERİ KENDİM ÇEKTİM

EMEĞE SAYGI GERÇEKTEN ALINTI DEĞİLDİR UĞRAŞTIM :) HAYATIMIN İLK KONUSU + Rep :D :D

Son düzenleme:
Bir yorumu ve repi zor görmeyin lütfen :( !!

Anlamadım neyi ekliyeyim :D

FLOOD için ÇOK özür dilerim BOTLARIN NASIL KULLANILDIGI HAKKINDA VİDEO ÇEKECEĞİM... :) :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri