kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Banka bilgilerine girince htacces dosyasının 404 hata vermesi ile sonuçlanan sitedir Anksoft diyor ama 404 sayfasında İstanbul Savçigina yazısı çıkıyor savcılıkta değil yani :)

Sorunun ve karekter hatasını http://anksoft.net/contact.php üzerinden bildire bilirdiniz show yapmanıza gerke yoktu ;)

AnkSOFT SIFIR LAGSIZ Bir OYUN SUNUCUSU SATIYOR Keyifli Oyuncular Eşittir. 500 Online Mt2 serveriniz.

Daha Ne DIYIM ILGILILLER BAŞARILLARIN DEVAMI AnkSOFT.

kötü yorum yok la :) dur ben söyliyim anksoft almayın :DD

şaka bi yana süper bi bilişim filesler vs.gayet güzel umarım kalıcı olursunuz.

Gayet iyi ve sağlam bir bilişim sunucu kiralayalı 1 hafta oluyor ve hiç bir sıkıntım. çok güzel. ayrıca admin panellerine bayıldım navicatta sürenmek yok artık =) kullanışlı ve kolay =)

AnkSOFT SIFIR LAGSIZ Bir OYUN SUNUCUSU SATIYOR Keyifli Oyuncular Eşittir. 500 Online Mt2 serveriniz.

Daha Ne DIYIM ILGILILLER BAŞARILLARIN DEVAMI AnkSOFT.

kötü yorum yok la :) dur ben söyliyim anksoft almayın :DD

şaka bi yana süper bi bilişim filesler vs.gayet güzel umarım kalıcı olursunuz.

Yorumlarınız için teşekkür ederiz :)

Gayet iyi ve sağlam bir bilişim sunucu kiralayalı 1 hafta oluyor ve hiç bir sıkıntım. çok güzel. ayrıca admin panellerine bayıldım navicatta sürenmek yok artık =) kullanışlı ve kolay =)

Yorumunuz için teşekkür ederim :) Biraz sorun yaşadık ancak sorunların düzeltildiğine göre iyi oyunlar dilemek geriye iyi oyunlar dilemek kalıyor :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri