mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Banka bilgilerine girince htacces dosyasının 404 hata vermesi ile sonuçlanan sitedir Anksoft diyor ama 404 sayfasında İstanbul Savçigina yazısı çıkıyor savcılıkta değil yani :)

Sorunun ve karekter hatasını http://anksoft.net/contact.php üzerinden bildire bilirdiniz show yapmanıza gerke yoktu ;)

AnkSOFT SIFIR LAGSIZ Bir OYUN SUNUCUSU SATIYOR Keyifli Oyuncular Eşittir. 500 Online Mt2 serveriniz.

Daha Ne DIYIM ILGILILLER BAŞARILLARIN DEVAMI AnkSOFT.

kötü yorum yok la :) dur ben söyliyim anksoft almayın :DD

şaka bi yana süper bi bilişim filesler vs.gayet güzel umarım kalıcı olursunuz.

Gayet iyi ve sağlam bir bilişim sunucu kiralayalı 1 hafta oluyor ve hiç bir sıkıntım. çok güzel. ayrıca admin panellerine bayıldım navicatta sürenmek yok artık =) kullanışlı ve kolay =)

AnkSOFT SIFIR LAGSIZ Bir OYUN SUNUCUSU SATIYOR Keyifli Oyuncular Eşittir. 500 Online Mt2 serveriniz.

Daha Ne DIYIM ILGILILLER BAŞARILLARIN DEVAMI AnkSOFT.

kötü yorum yok la :) dur ben söyliyim anksoft almayın :DD

şaka bi yana süper bi bilişim filesler vs.gayet güzel umarım kalıcı olursunuz.

Yorumlarınız için teşekkür ederiz :)

Gayet iyi ve sağlam bir bilişim sunucu kiralayalı 1 hafta oluyor ve hiç bir sıkıntım. çok güzel. ayrıca admin panellerine bayıldım navicatta sürenmek yok artık =) kullanışlı ve kolay =)

Yorumunuz için teşekkür ederim :) Biraz sorun yaşadık ancak sorunların düzeltildiğine göre iyi oyunlar dilemek geriye iyi oyunlar dilemek kalıyor :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri