Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sunucu Aldık 4 Günde Teslm Ettler . Sesımızı Cıkartmadık.
v14 ( 2014 Tr Fles Istedk ) v13 [2010] Fıles Verdıler. Bısey demedık. bunuda Kullanırız Dedık.
Ch Portları Sorunlu v13'te Chler Kapanıyor Dedık v14 Kurun v14 Satıştan kaldırıldı dedı ./ Geçen Arkadaş Kurdu v14 Fıles Aldı. Sıkıntı Olmaz Dedık.
Sıtemız Kapandı Ilgılenmıyorlar .
Ch Portları Kapalı 150 Kısılk Serverdekı Oyuncuların emegını 2 Dakıkada Sıldı.
Adamlardan Yemedıgımız Küfür Adamlara Söylemedıgımız Yalan Kalmadı.
Aklı Olan Açmasın Başka Bılışım Arasın ! .

Sunucu teslimatları 24 saat içinde yapılır hafta sonuna denk gelmedi ise .

config editlerseniz Ch kapanma sorunu olmaz nasil config editlemeniz gerektiği bilgi merkezinden yazmaktadır. http://anksoft.net/knowledgebase.php

Verdiğiniz files satışdan kaldırılmış ise 1 den fazla files varsa hangi filesi istediğiniz sorulur ve teslim edilir 1 adet files var ise mevcut files kurulumu yapılır

Kurduğunuz oyuna firma tarafından destek telebi oluşturmadığınız sülece herhangi bir işlem yapılmaz

http://xlmetin2.mt2oyun.com/ sanırım siteniz bu siteniz aktif görüyorum

05/01/2014 18:07 Tarihi ve saatind etelepde bulunmusunuz
05/01/2014 22:18 tarihi ve saatinde cevaplanmış ve sorununuz düzelmiş

Sunucunuzu teslim ederken Herhangi bir tehlikeye açık olmayarak teslim edilmiş olup sonra sunucuma erişemiyorum adlı bildirime cevap vererek sunucunuzda virüs olduğunu iletik ve yedek alınsa bile aynı şekilde sorun yaşıyacağınızıdan dolayı format işlemi yapıldı.

Bizmi size oyuncularınıza yalan söyleyin dedik ?

Siz sunucunuzu nasıl kullanması gerektiğini bilmiyorsunuz diye başkaları başka bir firmamı arasın ?

biraz mantıklı cevap vermenizi rica ediyorum ve biraz dürüst bir insan olmayı davet ediyorum sizi.

Berke FİNCANCI

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri