HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@anksoft bakın ben 3 gün 5 günün peşinde değilim benim emeğin ne olacak onu bana söyleyin siteniz kapandı bişi demedik oyun kapandı 1 gün birşey demedik artık dayanamıyorum ya ya nerden buldum sizi anlamıyorumki benim emeğim ne olacak o kadar kullanıcı çekitikten sonra neden sunucum kapandı
konuyu bildirim atın burdan işleme alınmaz.
kusura bakmayında daha müşteri hesabınız girmeyi bilmediğiz halde hesabınız silinmediği halde hesabım silindi diyerek şikayet eden sizsiniz.
http://anksoft.net/gizlilik.php
yukarıda iletiğim linki okuyun sonra bizi şikayet edin. Biz burda hizmet sağlıyoruz Hiç kusura bakmayın ama sizin gibileri firmamı kötületmem. !
Konuşmalarınızdada Haddinizi aşmadan konuşun siz hizmet satın alıyorsunuz bir hizmet satın alınca bizi satın aldığınızı sanmayın . !
Sunucu Aldık 4 Günde Teslm Ettler . Sesımızı Cıkartmadık.
v14 ( 2014 Tr Fles Istedk ) v13 [2010] Fıles Verdıler. Bısey demedık. bunuda Kullanırız Dedık.
Ch Portları Sorunlu v13'te Chler Kapanıyor Dedık v14 Kurun v14 Satıştan kaldırıldı dedı ./ Geçen Arkadaş Kurdu v14 Fıles Aldı. Sıkıntı Olmaz Dedık.
Sıtemız Kapandı Ilgılenmıyorlar .
Ch Portları Kapalı 150 Kısılk Serverdekı Oyuncuların emegını 2 Dakıkada Sıldı.
Adamlardan Yemedıgımız Küfür Adamlara Söylemedıgımız Yalan Kalmadı.
Aklı Olan Açmasın Başka Bılışım Arasın ! .
v14 ( 2014 Tr Fles Istedk ) v13 [2010] Fıles Verdıler. Bısey demedık. bunuda Kullanırız Dedık.
Ch Portları Sorunlu v13'te Chler Kapanıyor Dedık v14 Kurun v14 Satıştan kaldırıldı dedı ./ Geçen Arkadaş Kurdu v14 Fıles Aldı. Sıkıntı Olmaz Dedık.
Sıtemız Kapandı Ilgılenmıyorlar .
Ch Portları Kapalı 150 Kısılk Serverdekı Oyuncuların emegını 2 Dakıkada Sıldı.
Adamlardan Yemedıgımız Küfür Adamlara Söylemedıgımız Yalan Kalmadı.
Aklı Olan Açmasın Başka Bılışım Arasın ! .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)