shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hiç tavsiye etmem fileslerindeki resimler bile alıntı ilgi yok alaka yok

Arkadaşlar Süper Bir Bilişim Ancak Metin2 Sahibi Olmak İle İlgili Bir Bilgisi Olmayan Kesinlikle Pro Biriyle Kiralasın Çünkü Bilginiz Yoksa Çok Şerefsizler Dersiniz Ama Kesinlikle Değiller Ama Azda Olsa Googleden Öğrenebilirsiniz Oyun İçi Destek Vermiyorlar(Adam Çekme Reklam Koyma vb.) Ancak Navicat Mysql Destekleri Çok İyi Ve Ödeme Bildirimi Benim Canımı Çaldı :l03: Önce Sipariş Vericeksiniz Ödemeyi Yapıcaksınız Ödeme Bildirimini Öğle Yapacaksınız :eek: Puttyi Çok İyi Yapmışlar Gerçekten Memnun Kalıcağınız Bir Bilişimdir Benimde Metin2 Server Kiraladım Ve Çok İyiler :o Umarım Sizde Memnun Kalırsınız Kiralarsanız :cool: :cool: İyi Günler-Akşamlar-Geceler-Sabahlar :l03:

sakın ank softa alışveriş yapmayın sakık sakın valla ben yaptım pişman oldum diğer yorumlara bakmayın valla bir menfaitim yok 1 hafta geçti serverim kapndıı hiç yoktan sorun ise dosya silmişim sakın alamyınn

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri